Такого фіналу не очікував ніхто: Біллі Айліш гепнулася зі сцени прямо під час концерту (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
724
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Біллі Айліш гепнулася зі сцени - відео
Біллі Айліш. Фото: Getty Images

Артистка вийшла на звʼязок з прихильниками та показала наслідки свого "польоту" зі сцени

Американська співачка Біллі Айліш, яка заспівала пісню російського гурту, стала жертвою неприємного інциденту під час свого концерту в Нью-Йорку. Подія сталася на виступі в рамках туру Hit Me Hard and Soft. У фіналі шоу, коли артистка виконала останню композицію та почала залишати сцену, її чекала неприємна несподіванка.

Під час спуску сходами Айліш втратила рівновагу, спіткнулася і впала зі сцени, що спричинило серйозну травму ноги. Глядачі, які стали свідками падіння, зафіксували момент на відео, яке швидко поширилося в соціальних мережах. Попри неприємний інцидент, артистка змогла завершити концерт, але відчутно кульгала.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Пізніше Біллі Айліш вирішила заспокоїти шанувальників і вийшла на зв'язок в Instagram, де розповіла про своє самопочуття. Вона показала на фото наслідки падіння — значну гематому на нозі. Проте зазначила, що з нею все добре, а саме падіння зі сходів не мало критичних наслідків.

Біллі Айліш сильно травмувалася на концерті
Біллі Айліш. Фото instagram.combillieeilish
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що наприкінці минулого року Біллі Айліш здійснила камінг-аут. Артистка вирішила поставити крапку та розсекретити власну сексуальну орієнтацію.