Вибори до ВРУ та понад 100 дівчат: 8 цікавих фактів про Олексія Дурнєва

Знаменитості
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Олексій Дурнєв, фото
instagram.com/aleksey_durnev/

Тут зібрані цікаві факти, які ви могли не знати про Олексія Дурнєва

Олексій Дурнєв — один із найпопулярніших ведучих в Україні. Шоумен, який прославився завдяки шоу "Дурнєв +1", зараз активно розвиває свій блог та часто радує публіку новими цікавими проєктами. Редакція HOCHU.ua зібрала 8 цікавих фактів з біографії та особистого життя зірки.

Майбутній блогер, гуморист та ведучий народився 31 липня 1986 року у Маріуполі. Закінчив університет радіоелектроніки у Харкові, проте йти стопами батька і працювати на заводі — не захотів. Він вирушив підкорювати столицю і вже у 2011 році став ведучим свого авторського шоу "Дурнєв +1", а пізніше — ведучим проєкту "Богиня шопінгу". Швидка популярність та любов публіки зробили свою справу: невдовзі Дурнєв зосередився на створенні авторських проєктів та почав активно розвивати свій блог.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

8 цікавих фактів з біографії Олексія Дурнєва

Олексій Дурнєв, фото
instagram.com/aleksey_durnev/

Олексій Дурнєв Лев за знаком Зодіаку. Вік — 37 років. Зріст — 183 см, а вага — 82 кг.

У дитинстві Олексій дуже соромився свого прізвища. Під час іспитів у ліцеї хлопчик підписував свої роботи прізвищем матері — Ткаченко.

Ще в школі Дурнєв усвідомив, що не хоче мати нічого спільного з роботою на заводі. У старших класах він влаштувався до редакції місцевої газети, де вів рубрику "Звуки вулиць". Пізніше підробляв на міському телебаченні, а після закінчення навчання писав статті для харківських видань.

Олексій Дурнєв у окулярах, фото
instagram.com/aleksey_durnev/

Олексій серйозно захоплювався політикою. У 2014 році він висунув свою кандидатуру на парламентські вибори, але отримати місце у Верховній Раді України VIII скликання йому не вдалося.

Історичним моментом українського ТБ стало те, як в одному зі своїх випусків Дурнєв подарував Арсенію Яценюку моркву. А ще він спеціально приводив на мітинги політика людей, одягнених у костюми тварин.

Світ політики був не дуже прихильний до Дурнєва. У 2015 році через скандальні витівки Олексія на пресконференції у Чернігові українські депутати Ігор Мосійчук та Андрій Лозовий виштовхали ведучого з зали та побили його.

До речі, Олексій, як ніхто інший, любить брати участь у скандалах. У колах українського шоубізнесу ведучий має вже чимало "ворогів". У 2021 році Мережу сколихнула словесна суперечка Дурнєва та Маші Єфросиніної. Блогер поставив під сумнів талант ведучої, принизивши її публічно. Пізніше шоумен потрапив у ще один конфлікт із зіркою "Орла та Решки" Лесею Нікітюк. Артистка публічно образилася на Олексія через постійні глузування на свою адресу з приводу зросту та особистого життя.

Не менш яскраво йдуть справи у шоумена на особистому фронті. В інтерв'ю Дмитру Гордону Олексій зізнався, що мав понад 100 дівчат. Та чи є “та сама” єдина дівчина у Дурнєва зараз? Ні. Поки що він холостяк і вже понад 10 років не може знайти своє кохання.

Олексій Дурнєв, як виглядає зараз, фото
instagram.com/aleksey_durnev/
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також не пропустіть цікаві факти про блогера та актора Богдана Буша. Зірка “Київ вдень та вночі” втікав зі побачень та неодноразово отримував погрози від шанувальниць.