Євгенія Емеральд була впливовою бізнесвумен: чим займалася знаменита снайперка? (ВІДЕО)

Знаменитості
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відома українська снайперка Євгенія Емеральд, яка нещодавно заявила, що її чоловік безпідставно отримує найвищу зарплату в ЗСУ , зізналася, що до війни мала ювелірний бізнес. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про це Емеральд розповіла у своїй бесіді для ютуб-каналу української блогерки Аліни Доротюк. 32-річна Євгенія зізналася, що стартовий капітал на розвиток власної справи вона отримала у спадок від тата.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зокрема, захисниця повідомила, що своє підприємство вона закрила відразу після початку повномасштабної війни. Євгенія зазначила, що до початку масштабних бойових дій була більш ніж заможною жінкою.

До того як піти на фронт, я була досить успішною бізнесвумен. У мене було велике підприємство ювелірного виробництва. Я була заможною жінкою. Усе, що я маю, – я досягла цього сама. Але коли почалася війна, я закрила своє підприємство,

– каже Емеральд.

Окремо, Євгенія згадала історію про стартовий капітал та допомогу від свого батька. Жінка повідомила:

Я сім років тому втратила батька. А він дуже любив золото, каміння, тому що його сім'я пережила Другу світову війну, Голодомор. У Голодомор його бабуся врятувала шістьох дітей тим, що обмінювала срібні й золоті монети на їжу. І це стало якимось культом для моєї сім'ї. Батько завжди вважав, що гроші треба зберігати в камінні й у металі. І він це дуже любив. І я вирішила присвятити ювелірний бізнес йому. Це була світла ідея. Я навіть не думала, що воно мені приноситиме гроші, але згодом це почало дійсно приносити гроші. Великі гроші,

– підсумувала снайперка.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Євгенія Емеральд оприлюднила жорстокий діалог із чоловіком-тираном. В оприлюдненому голосовому повідомленні чоловік обзиває жінку, заявляє, що забере в неї доньку, і навіть погрожує вбивством.