Колишній чоловік Шакіри "зник" у двометровій ямі: відео падіння Жерара Піке розлетілося в Мережі

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Колишній чоловік Шакіри, якого змусили слухати її пісні , потрапив у неприємну ситуацію. Через власну необережність Жерар Піке звалився у 2-метрову яму під час спортивного турніру. Як це сталося - подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Ексзірка "Барселони" Жерар Піке, судячи з усього, був сильно захоплений розмовою по телефону. Тому колишній захисник збірної Іспанії не помітив, що перед ним глибока яма та оступився. Як повідомляє Daily Mail, футболіст звалився у двометрову яму під час відкриття медіафутбольного турніру Kings League.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

На щастя, спортсмен сильно не постраждав. Йому одразу допомогли вибратися і надали необхідну допомогу. А коли 36-річний Піке вибрався зі свого "ув'язнення", він як ні в чому не бувало повернувся до фанатів і продовжив роздавати автографи.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, влітку 2022 року стало відомо про розлучення Шакіри та Жерара Піке.  Незабаром публіці стала доступна інформація, що футболіст зраджував дружині та пішов від неї до студентки.  Проте, за останніми чутками, і сам Жерар зіштовхнувся зі зрадою, адже молода обраниця зрадила його зі знаменитим футбольним тренером.

Фото: Getty Images