Принц Вільям вважає свою дружину божевільною — і ось чому (ВІДЕО)

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Принцеса Уельська Кейт Міддлтон для багатьох є прикладом краси та витонченого стилю. Тому не дивно, що фанатам королівської сім'ї не терпиться дізнатися секрети її повсякденної зачіски та навіть білизняні лайфхаки  герцогині.

А ось що стосується її фігури, всім вже давно відомо, що Кейт Міддлтон обожнює спорт. Кінні прогулянки, веслування, плавання, йога і ранкові пробіжки — лише мала частина захоплень принцеси Уельської. І якщо багато в чому її підтримує принц Вільям, то є деякі хобі, які досі залишаються для нього незрозумілими.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Про один із таких Кейт Міддлтон розповіла в подкасті "The Good, the Bad & the Ugly". Розмовляючи з ведучими, дружина майбутнього короля Великої Британії зізналася, що обожнює загартовування. Принцеса Уельська любить купатися, а чим холоднішою буде вода — тим краще.

Мені це дуже подобається. Дійшло до того, що Вільям каже мені: "Кетрін, ти божевільна". Але мені це подобається, особливо я люблю плавати, коли на вулиці темно і йде дощ. Але я завжди беру з собою халат, щоб зігрітися після процедури

- розповіла Кейт Міддлтон.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, що Кейт Міддлтон  відвідала спортивний захід . Королівська особа з’явилась на публіці у жакеті з мас-маркету, який їй дуже пасував.

Фото: Getty Images