Велика радість у королівській родині: стало відомо, що подарувала Кейт Міддлтон братові на честь народження первістка (ФОТО)

Знаменитості
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Дружина принца Вільяма - принцеса Уельська Кейт Міддлтон, чиїм стилем захоплюються  мільйони жінок по всьому світу, нещодавно стала тіткою! У її молодшого брата з'явився спадкоємець. Що з цієї нагоди подарувала йому принцеса - розповідаємо та показуємо у цьому матеріалі.

Як стало відомо, нещодавно 36-річний Джеймс Міддлтон та його дружина Алізе Тевене уперше стали батьками. Днями їх помітили у Лондоні на прогулянці з первістком. І, за даними журналу Hello , Кейт Міддлтон вже встигла обдарувати малюка!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Повідомляється, що вона подарувала малечі темно-синій візок Silver Cross - той самий, з яким пара прогулювалася містом. Модель Silver Cross Sleepover Elegance - це своєрідний Rolls-Royce у світі дитячих візочків і коштує немало навіть за королівськими мірками. До комплекту входить щільна підкладка та дихаючий матрац, а сам візочок має стьобану обробку зі штучної шкіри.

Велика радість у королівській родині: стало відомо, що подарувала Кейт Міддлтон братові на честь народження первістка (ФОТО) - фото №1
Фото: NASH/BACKGRID
Велика радість у королівській родині: стало відомо, що подарувала Кейт Міддлтон братові на честь народження первістка (ФОТО) - фото №2
Джеймс Міддлтон. Фото: NASH/BACKGRID

Варто зауважити, що у такому ж візочку Кейт свого часу возила свого старшого сина - принца Джорджа. Покійна Леді Ді також володіла візочками Silver Cross - саме з такими вона виходила на прогулянки із синами - принцами Вільямом та Гаррі, коли вони були немовлятами.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Додамо, що ані ім’я, ані стать дитини поки що невідомі. Більш того, секретом є навіть день народження дитини.

Велика радість у королівській родині: стало відомо, що подарувала Кейт Міддлтон братові на честь народження первістка (ФОТО) - фото №3
Алізе Тевене - дружина молодшого брата Кейт Міддлтон. Фото: NASH/BACKGRID

Раніше ми розповідали, як Кейт Міддлтон пережила розрив із принцом Вільямом . Розставання було тяжким для пари, однак саме завдяки цьому обоє змогли зрозуміти, чого насправді вони хочуть!

Головне фото: NASH/BACKGRID