Важливий тиждень в роботі Верховної Ради: дві нардепки "вигуляли" свої кращі новинки гардероба за "скромні" 1350 та 920 євро (ФОТО)

Знаменитості
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Черговий робочий тиждень Верховної Ради України ознаменувався не тільки доволі важливими політичними рішеннями, а й демонстрацією модних луків українських чиновниць. Подробиці - в нашому матеріалі.

Зокрема, увагу Мережі привернули образи нардепки Ірини Кормишкіної із Слуги народу та Вікторії Кінзбурської (також представниці вищезазначеної політичної сили). Відтак, у Telegram-каналі СЛОН  зазначають, що вартість топу Кормишкіної від Louis Vuitton коштує 1350 євро, а от лофери Кінзбурської від Prada 920 євро.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зауважимо, що ціна на лофери Кінзбурської є сталою і не залежить від сезону. Відповідні суми на обновки депутаток можна знайти на офіційних сайтах брендів.

Важливий тиждень в роботі Верховної Ради: дві нардепки "вигуляли" свої кращі новинки гардероба за "скромні" 1350 та 920 євро (ФОТО) - фото №1
Важливий тиждень в роботі Верховної Ради: дві нардепки "вигуляли" свої кращі новинки гардероба за "скромні" 1350 та 920 євро (ФОТО) - фото №2

Що ж, не хитрими математичними розрахунками констатуємо, що взуття представниці "Слуги народу" коштує понад вдвічі більше, ніж середня зарплата в Україні в 2023 році. А от вартість топу Кормишкіної  взагалі більш ніж в 2,5 рази перевищує зарплатню середньостатистичного українця.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як у мережі обговорили образ мера Одеси, в якому він вшанував пам'ять жертв Бабиного Яру. Загальна вартість луку становила понад 3,5 тисячі євро.