Одні підкорюють український шоу-біз, а інші - країну-агресора. Де зараз зірки серіалу "Школа"

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Український серіал "Школа" з приголомшливим успіхом вийшов на екрани у 2018 році і швидко полюбився глядачам. Історія про однокласників, які переживають особисті драми, подарувала популярність акторам, які отримали як головні, так і другорядні ролі. А ось хто з них скористався шансом і зміг утримати інтерес аудиторії - розповідаємо на HOCHU.ua!

Анна Трінчер

Для молодої акторки це стала не перша роль в українських серіалах, проте знайти успішніший її телепроєкт неможливо. У "Школі" Анна Трінчер грала Нату, проте не одразу отримала свою роль. Одного разу вона зізнавалася, що замість неї режисер затвердив іншу акторку, але, разом з іншими акторами вона "не виглядала", тому роль віддали Трінчер.

Після участі у зйомках Анна не стала зупинятися на досягнутому, проте вирішила розвиватися в іншій сфері. Артистка взяла участь у шоу "Голос країни", а потрапивши до команди Джамали - дійшла до фіналу. Нині дівчина випустила не один хіт і продовжує підкорювати українську сцену.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Одні підкорюють український шоу-біз, а інші - країну-агресора. Де зараз зірки серіалу "Школа" - фото №1
Фото: instagram.com/annatrincher_official

Ірина Кудашова

23-річна акторка теж отримала велике визнання після того, як зіграла головну роль у серіалі "Школа". На піку своєї популярності вона обзавелася немаленькою аудиторією в соцмережах, а пізніше - зіграла не в одному українському проєкті. Нещодавно, до речі, артистка шокувала кадрами із заручин . Однак пізніше виявилося, що вони були не реальними, а всього лише процесом зйомки нового серіалу.

Одні підкорюють український шоу-біз, а інші - країну-агресора. Де зараз зірки серіалу "Школа" - фото №2
Фото: instagram.com/irinaa_kudashova

Ліза Василенко

Молода акторка різко здобула визнання серед своїх однолітків, проте в очах українців так само різко втратила авторитет. А все через те, що одного разу Ліза Василенко переїхала до росії, де відзначилася висловлюваннями проти своєї країни, а-ля "краще здохнути тут (у рф - прим. ред.), ніж в Україні".

Однак після початку повномасштабної війни Василенко публічно вибачилася перед українським народом. Та все ж це не допомогло їй відновити свою репутацію. Нині дівчина живе за кордоном, і, за чутками, покинула популярного російського репера Моргенштерна, який ще недавно заявляв про великі почуття до неї.

Одні підкорюють український шоу-біз, а інші - країну-агресора. Де зараз зірки серіалу "Школа" - фото №3
Фото: instagram.com/elizabethvasilenko

Олександр Петренко

Актор, який зіграв у серіалі красеня Пашу, зараз активно розвиває свою кар'єру в США. Сам Олександр має проукраїнську позицію, проте повертатися сюди не поспішає. Здебільшого Петренко працює моделлю, а також знімається в кліпах, співпрацюючи з популярними режисерами. 27 січня 2021 року він одружився з моделлю Ангеліною Піртсхалаві - дівчина родом із Києва, проте свою кар'єру теж реалізовує у США.

Одні підкорюють український шоу-біз, а інші - країну-агресора. Де зараз зірки серіалу "Школа" - фото №4
Фото: instagram.com/as.petrenko
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше стало відомо, що співачка Лама переїхала жити в ліс. Чим зараз живе і займається зірка 2000-х ми розповідали на нашому сайті .