Ще до знайомства зі Стипанюком: Євгенія Емеральд пережила зґвалтування в юному віці (ВІДЕО)

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Українська військова Євгенія Емеральд, яка домоглася заборони наближатися ексчоловікові до їхньої спільної дочки, шокувала публіку черговим зізнанням. Виявляється, вона не тільки постраждала від агресії з боку ексобранця, а й одного разу стала жертвою сексуального насильства. Більше подробиць дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Уже не в одному інтерв'ю Євгенія Емеральд розповіла, перед якими труднощами постала у стосунках з охоронцем екснардепа Євгеном Стипанюком. Однак виявилося, що він був не єдиним, хто завдав українській "Жанні д'Арк" моральні травми.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

В інтерв'ю ЖВЛ Емеральд вперше відверто зізналася, що пережила зґвалтування. За її словами, цей інцидент вона ретельно приховувала і не хотіла говорити навіть мамі. Однак після своєї "сповіді" про стосунки зі Стипанюком, вона знайшла в собі сили відкрито заговорити про проблеми, з якими стикаються мільйони жінок і зовсім юних дівчаток.

Я ніколи про це нікому не розповідала, навіть мамі рідній. Я просто вирішила цю історію викреслити зі свого життя, ніби цього ніколи не було. Зараз, після своєї сповіді, я можу і про це спокійно говорити. Коли ти говориш - ти звільняєшся.
Мені було 14 років тоді, я була маленька. Я дуже сильно злякалася. Тільки сьогодні я розповіла своїй мамі, вона була шокована,

- поділилася Євгенія Емеральд.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Євгенія Емеральд розсекретила, на яких посадах вона служила. Виявилося, весь цей час ЗМІ помилково називали її снайперкою .