Фіналістка "Супер Топ-модель по-українськи" та популярний блогер: 9 цікавих фактів про Олександру Литвин

Знаменитості
663
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Шанувальники "Супер Топ-модель по-українськи" знають про те, хто така Олександра Литвин. Ця дівчина прийшла на проєкт не з модельними параметрами, проте змогла схуднути, дійти до фіналу шоу та підписати контракт із модельним агентством. Як Саша Литвин живе зараз та що про неї відомо? Цікаві факти з біографії та особистого життя читайте у нашому матеріалі на HOCHU.ua!

9 цікавих фактів з біографії Саші Литвин

Фіналістка "Супер Топ-модель по-українськи" та популярний блогер: 9 цікавих фактів про Олександру Литвин - фото №1

Олександра Литвин брала участь у двох ТБ-шоу "Супермодель по-українськи" та "Супер Топ-модель по-українськи". На перший проєкт вона прийшла без досвіду, а у другому брала участь уже як успішна модель. Таким чином Саша стала фіналісткою популярної програми.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Вік Саші Литвин — 24 роки. Коли дівчина прийшла на проєкт, їй було менше ніж 21 рік.

Фіналістка "Супер Топ-модель по-українськи" та популярний блогер: 9 цікавих фактів про Олександру Литвин - фото №1
Фіналістка "Супер Топ-модель по-українськи" та популярний блогер: 9 цікавих фактів про Олександру Литвин - фото №2

На шоу "Супер Топ-модель по-українськи" Олександра прийшла далеко не з модельними параметрами. У дівчини була зайва вага, за яку її часто критикували судді та інші учасниці, проте вона змогла схуднути. Зріст Саші — 173 см, а параметри фігури — 82-59-88.

Після проєкту Саша Литвин почала працювати в модельному агентстві Sharm Сергія Нікітюка. Дівчина працювала в Азії та країнах Європи.

Фіналістка "Супер Топ-модель по-українськи" та популярний блогер: 9 цікавих фактів про Олександру Литвин - фото №3
Фіналістка "Супер Топ-модель по-українськи" та популярний блогер: 9 цікавих фактів про Олександру Литвин - фото №4

Останнім часом Саша Литвин активно веде свій блог в Instagram. Її називають beauty-блогером, адже Олександра активно розповідає про догляд за собою та красу. На сторінку моделі підписано майже 160 тисяч підписників.

Особисте життя Саші Литвин — тема, яка турбує багатьох шанувальників. Зараз вона у стосунках із Тимуром Трушковським — діджеєм та блогером. У квітні 2022 року Тимур зробив Олександрі пропозицію.

Фіналістка "Супер Топ-модель по-українськи" та популярний блогер: 9 цікавих фактів про Олександру Литвин - фото №7
Фіналістка "Супер Топ-модель по-українськи" та популярний блогер: 9 цікавих фактів про Олександру Литвин - фото №8

Наразі Олександра Литвин разом зі своїм нареченим Тимуром Трушковським проживає у США. За словами моделі, довго проживати вони там не збираються.

Наразі Саша Литвин вагітна. Вона чекає на хлопчика і перебуває на 6 місяці вагітності. Народжувати Олександра планує у приватній клініці в Америці.

Фіналістка "Супер Топ-модель по-українськи" та популярний блогер: 9 цікавих фактів про Олександру Литвин - фото №10

У квітні 2022 року Саша Литвин шокувала шанувальників фотографіями того, що залишилося від її будинку під Києвом після звірств російських окупантів. Невеликий особняк під Києвом батьки моделі купили лише за пів року до війни, проте туди прийшов "російський мир" і від житла Литвин не залишилося практично нічого.

Фіналістка "Супер Топ-модель по-українськи" та популярний блогер: 9 цікавих фактів про Олександру Литвин - фото №11
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також не пропустіть  цікаві факти  про Ярославу Магучіх. Виявляється, чемпіонка світу зі стрибків у висоту дуже любить малювати котів.