Навчалася у Німеччині, але повернулася в Україну: 13 цікавих фактів про Соломію Вітвіцьку

Знаменитості
599
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Соломія Вітвіцька — відома українська телеведуча, яку ви точно бачили на каналі "1+1". Ми зібрали цікаві факти з життя та біографії зірки, які допоможуть вам дізнатися про неї трішки більше цікавої інформації. Читайте!

13 цікавих фактів з біографії Соломії Вітвіцької

Навчалася у Німеччині, але повернулася в Україну: 13 цікавих фактів про Соломію Вітвіцьку - фото №1

Соломія Вітвіцька народилася 16 червня 1980 року у Бродах (Львівська область). Їй 43 роки. За знаком Зодіаку Соломія Близнюки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У дитинстві Соломія займалася акробатикою та бальними танцями. А ще вона не любила своє ім'я і часто представлялася Танею.

Вітвіцька закінчила факультет журналістики Львівського національного університету імені Івана Франка. Працює вона за професією. Перше місце роботи Соломії — Львівська телеагенція НТА.

Кілька років Соломія Вітвіцька навчалася у німецькому Університеті Ерлангена — Нюрнберга. Однак у 2015 році вона повернулася в Україну.

Навчалася у Німеччині, але повернулася в Україну: 13 цікавих фактів про Соломію Вітвіцьку - фото №2
Навчалася у Німеччині, але повернулася в Україну: 13 цікавих фактів про Соломію Вітвіцьку - фото №3

На каналі "1+1" Соломія почала працювати ще у 2008 році. Свій шлях ведуча розпочала як кореспондентка ТСН, потім вела щоденний таблоїд у прямому ефірі "ТСН. Особливе", а згодом стала настільки впізнаваною, що без неї важко уявити світ українських новин.

Соломія Вітвіцька мала досвід роботи акторкою. Вона озвучила пташку Тіні в мультфільмі "Замбезія", а також знялась в серіалі "Віталька".

В дитинстві Соломію не охрестили. Перше причастя та хрещення вона прийняла в греко-католицькій церкві Василія Великого у березні 2011 року.

У Соломії відомий дідусь. Вітвіцький Микола Дмитрович — заслужений працівник сільського господарства України.

Навчалася у Німеччині, але повернулася в Україну: 13 цікавих фактів про Соломію Вітвіцьку - фото №4
Навчалася у Німеччині, але повернулася в Україну: 13 цікавих фактів про Соломію Вітвіцьку - фото №5

Особисте життя Соломії Вітвіцької — тема цікава. У 2013 році телеведуча вийшла заміж за Влада Кочаткова. Чоловік працював режисером та кліпмейкером. Весілля у пари було дуже красиве, а свою сукню Соломія подарувала музею НСК "Олімпійський".Однак їх сімейне щастя тривало недовго. У 2021 році пара заявила про розлучення. Зараз у зірки є коханий, однак його особистість вона приховує.

Дітей у Соломії немає. Телеведуча розповідала, що не хоче народжувати "для себе". За думкою зірки, діти мають з'являтися в тих сім'ях, де живе велике кохання.

Навчалася у Німеччині, але повернулася в Україну: 13 цікавих фактів про Соломію Вітвіцьку - фото №7

У жовтні 2013 року Соломія Вітвіцька стала обличчям ювелірного дому ZARINA. Ведуча знялась в рекламі колекції прикрас "Особлива".

Соломія Вітвіцька веде доволі активний спосіб життя. Вона любить лижі та гори, а також займається кінним спортом.

Навчалася у Німеччині, але повернулася в Україну: 13 цікавих фактів про Соломію Вітвіцьку - фото №8
Навчалася у Німеччині, але повернулася в Україну: 13 цікавих фактів про Соломію Вітвіцьку - фото №9

У ведучої дуже жіночна та апетитна фігура, тож багатьох прихильників цікавить, який її ріст та вага. Цю інформацію Соломія Вітвіцька не афішує. Відомо лиш те, що у 2020 році ведуча добряче схудла.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також не пропустіть  10 цікавих фактів про солістку гурту KAZKA Олександру Заріцьку. Виявляється, вона з дитинства мріяла стати співачкою.