Зірка "МастерШефу" Володимир Ярославський зізнався, чи готовий стати новим "Холостяком"

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Український ресторатор і шеф-кухар Володимир Ярославський відверто заговорив про особисте життя. Кулінар зізнався, чи готовий стати головним героєм нового сезону проєкту "Холостяк". Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!

44-річний Володимир Ярославський тримає особисте життя в таємниці від публіки, тому про його стосунки широкому загалу людей невідомо. Тривалий час ходили чутки, що він закрутив роман зі своєю колегою по проєкту "МастерШеф" Ольгою Мартиновською. Однак сама вона запевняє, що між ними лише міцна дружба.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

В інтерв'ю Раміні Есхакзай для її YouTube-каналу Володимир Ярославський розповів, як ставиться до проєкту "Холостяк". І хоча ресторатор звик працювати з камерами, знятися в романтичному реаліті він би не погодився. Сам він підкреслив, що не розуміє дівчат, які йдуть на проєкт заради пошуку кохання.

Я вважаю, що це зашквар, дівчата не повинні туди йти. Усе має відбутися природно. Дівчина має поважати себе, щоб не кружляти навколо хлопця, складати конкуренцію іншим дівчатам. Краще виховувати в собі жінку. У мене є подруги, самотні, яким близько 40, вони ділилися, що не можуть знайти хлопця. Дівчата самі себе забезпечують і з ними дуже цікаво, і вони не підуть на "Холостяк",

- підкреслив Володимир Ярославський.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Григорій Решетник зізнався, чи повернеться на екрани проєкт Холостяк. Ведучий зміг не тільки відповісти на популярне запитання, а й порадувати ще однією запланованою прем'єрою.