Доктор Комаровський оскандалився закликом віддати путіну території України (ВІДЕО)

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Лікар і телеведучий Євген Комаровський відзначився несподіваною заявою. Педіатр потрапив у скандал після того, як заявив, що українцям варто було б віддати території нашої країни в обмін на мир. Більше подробиць дізнавайтеся на HOCHU.ua!

В інтерв'ю Олександру Шелесту доктор Комаровський заявив, що допускає відмову України від частини своїх територій в обмін на життя людей. У своїй промові він порівняв це з "кінцівками", які потрібно ампутувати, адже інакше може загинути весь організм.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

На думку Комаровського, потрібно визначитися, що важливіше для України - сама країна чи люди, які тут живуть. Таким чином він запропонував зробити вибір між "квадратними метрами" та українським народом.

Що головне в Україні? Українці чи "квадратні метри"? Давайте визначимося, яка в нас мета? Зберігаємо життя чи зберігаємо кінцівки? Якщо для нас головне - кінцівки, давайте мобілізувати все, що ворушиться. Люди у нас глибоко вторинні,

- сказав Євген Комаровський.

Однак користувачі мережі негативно поставилися до таких слів педіатра. У коментарях багато хто зазначив, що путін не зупиниться на досягнутому, навіть якщо отримає території України. Крім того, вони зазначили, що наш народ занадто багато втратив у війні з агресором, щоб поступитися і піддатися окупації російським режимом.

  • Докторе, ви начебто і правильно говорите, але я якось трошки не зрозумію хід вашої думки щодо української території... а саме що головніше - українці чи українська земля? А хіба може бути народ, національність, у якої немає своєї землі? Чи ви справді вірите в те, що рф зупиниться, якщо українці їм подарують свої східні та південні області?

  • Шановний Євгене Олеговичу. Якби Ви або Господь дали гарантії, що, віддавши території, Україна назавжди (хоча б років на 100) позбулася агресії росії, Ви мали б рацію. Але Ви самі знаєте, що метостази через дуже короткий термін почнуть розповсюджуватися далі по Україні. На жаль, обміну території на життя не буде, а будуть загублені й життя і території. Питання потрібно вирішувати остаточно!

  • Просто не вкладається в голові. Найрозумніша, найталановитіша людина і такий інфантилізм;

— пишуть у Мережі.

Доктор Комаровський оскандалився закликом віддати Путіну території України (ВІДЕО) - фото №1
Доктор Комаровський оскандалився закликом віддати Путіну території України (ВІДЕО) - фото №2
Доктор Комаровський оскандалився закликом віддати Путіну території України (ВІДЕО) - фото №3
Доктор Комаровський оскандалився закликом віддати Путіну території України (ВІДЕО) - фото №4
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Олексій Суханов розповів, чи спілкується з родичами з росії . Телеведучий і сам родом із рф, проте вже довгі роки живе в Україні, адже не згоден з імперським режимом Путіна.