Бізнес-леді та колишня дружина Миколи Тищенка: 8 цікавих фактів про Аллу Барановську

Знаменитості
857
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Хто така Алла Барановська? Вона зірка українського Instagram, бізнеследі та колишня дружина українського політика, в біографії якої є чимало цікавих фактів. Детальніше читайте в нашому матеріалі!

8 цікавих з біографії Алли Барановської

Бізнес-леді та колишня дружина Миколи Тищенка: 8 цікавих фактів про Аллу Барановську - фото №1

Алла Барановська родом з Донецька. Дата народження — 23 квітня 1995 року. Їй 28 років, а за знаком Зодіаку Алла Телець.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Алла навчалася в Донецькому національному університеті на філологічному факультеті, однак через війну вона перевелася та закінчила КНУ імені Шевченка. З дитинства вона мріяла стати журналістом.

З 15 років Барановська почала працювати моделлю. Однак у 2013 році вона "прославилась" завдяки перемозі в конкурсі краси "Вищий бал/л або розум + краса = студент", який у Донецьку проводив Санкт-Петербурзький гуманітарний університет профспілок. За свою перемогу дівчина отримала автівку Skoda Fabia, а ще її почали називати найкрасивішою дівчиною росії...

Бізнес-леді та колишня дружина Миколи Тищенка: 8 цікавих фактів про Аллу Барановську - фото №2
Бізнес-леді та колишня дружина Миколи Тищенка: 8 цікавих фактів про Аллу Барановську - фото №3

Після початку війни у 2014 році Алла переїхала до Києва. Там вона продовжила навчатися та почала працювати в івент-агенції, а згодом відкрила свою мережу салоні краси Clipse.

Бізнес-леді та колишня дружина Миколи Тищенка: 8 цікавих фактів про Аллу Барановську - фото №4
Бізнес-леді та колишня дружина Миколи Тищенка: 8 цікавих фактів про Аллу Барановську - фото №5

Особисте життя Алли Барановської — дуже популярна тема. Одразу після перемоги на конкурсі краси, коли їй було 19 років, вона почала зустрічатися з ресторатором Миколою Тищенком. У 2016 році пара одружилася, а згодом у них народився син Давид. Однак через 7 років після весілля стало відомо, що Алла та Микола розлучаються . На порталі Судова влада України з'явився позов про розірвання шлюбу, яке зірки подали 14 листопада. Однак поки що ні Алла, ні її чоловік цю інформацію не підтвердили. Цікаво, що Тищенко майже удвічі старший за свою обраницю.

Бізнес-леді та колишня дружина Миколи Тищенка: 8 цікавих фактів про Аллу Барановську - фото №6
Бізнес-леді та колишня дружина Миколи Тищенка: 8 цікавих фактів про Аллу Барановську - фото №7

Крім особистого життя, багатьох прихильників цікавить вага Алли Барановської, адже вона дуже приваблива та спортивна дівчина. Зараз зірка важить 47 кілограмів, однак з зайвою вагою вона теж боролася. У 2022 році через стрес та гормони Барановська погладшала на 17 кілограмів .

Бізнес-леді та колишня дружина Миколи Тищенка: 8 цікавих фактів про Аллу Барановську - фото №11
Бізнес-леді та колишня дружина Миколи Тищенка: 8 цікавих фактів про Аллу Барановську - фото №12

Нерідко Алла Барановська потрапляла у скандали. Частенько це ставалося під час пандемії. Коли в країні був оголошений жорсткий карантин Барановська продовжувала влаштовувати вечірки з друзями, а її салон краси працював "за закритими дверима".

Барановську можна назвати зіркою українського Instagram. Там за нею стежить 400 тисяч людей. Дівчина часто публікує стильні фото та хизується дорогими речами.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також не пропустіть цікаві факти про ведучу Олену-Крістіну Лебідь. Ми розповіли деталі з біографії та особистого життя "аферистки в сітях" та коханої відомого українського політика.