Микола Тищенко та Алла Барановська подали на розлучення після 7 років шлюбу - ЗМІ

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Народний депутат України Микола Тищенко та його дружина Алла Барановська розлучаються після 7 років шлюбу. І хоча натяків на їхній розрив не було, а саме подружжя запевняло, що і стосунки стали міцнішими, ЗМІ оприлюднили документи, що підтверджують великі зміни в житті ресторатора і власниці салону краси. Більше подробиць дізнавайтеся на HOCHU.ua!

14 листопада 2023 року нардеп Микола Тищенко та його дружина Алла Барановська подали заяву про розірвання шлюбу. Інформація про це оприлюднена на порталі Судова влада України. Уже 20 листопада 2023-го Оболонський районний суд Києва відкрив відповідне провадження.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Микола Тищенко та Алла Барановська подали на розлучення після 7 років шлюбу - ЗМІ - фото №1
Фото: instagram.com/allabonya

Саме подружжя поки не коментує новини про своє розлучення. Зазначимо, що Микола Тищенко та Алла Барановська одружилися 2016 року, у шлюбі в них народився син.

Ще 5 місяців тому Алла Барановська в інтерв'ю Раміні Есхакзай захищала чоловіка перед хейтерами та жодного разу не заговорила, що в їхніх стосунках є проблеми. Ба більше, у січні 2023 року вона пояснювала, чому стала набагато рідше ділитися сімейним контентом у соцмережах. Тоді блогерка запевняла, що її стосунки з чоловіком тільки зміцнилися.

Микола Тищенко та Алла Барановська подали на розлучення після 7 років шлюбу - ЗМІ - фото №2
Фото: instagram.com/allabonya
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше в Мережі поповзли чутки про розлучення Катерини Кухар та Олександра Стоянова. Сам артист балету тільки з гумором відреагував на подібні плітки.