"Чоловіки виявляють знаки уваги": Квіткова відреагувала на чутки про роман з екс"Холостяком" Заливаком

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Після розлучення з Нікітою Добриніним Даші Квітковій уже неодноразово приписували романи. Спочатку ходили чутки, ніби вона пішла від ведучого до Євгена Таллера, а пізніше прихильники блогерки нібито знайшли докази того, що вона у стосунках із головним героєм проєкту "Холостяк" Михайлом Заливаком. Чи так це насправді - розповідаємо на HOCHU.ua!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Новина про можливий роман Даші Квіткової та Михайла Заливака поширилася після того, як інфлюенсерка потрапила в аварію. Тоді їй на допомогу практично відразу приїхав екс-"Холостяк". А крім того, знаменитості часто публікують кадри з одного й того ж ліфта.

У програмі "Неймовірна правда про зірок" Даша Квіткова вперше прокоментувала чутки про свої нові стосунки. За її словами, зараз її серце вільне, а Михайло - просто її приятель і сусід, адже вони живуть в одному житловому комплексі.

Ми з Мішею просто сусіди. Просто живемо в одному житловому комплексі. Моє серце не зайняте. Воно абсолютно вільне. Просто є чоловіки, яким я подобаюся і які виявляють до мене якісь знаки уваги. Чому ні? Я їм дозволяю це робити. Мені подобаються квіти,

- зізналася Даша Квіткова.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як блогерка Даша Квіткова похвалилася  подарунком за 2 тисячі доларів . Таким чином блогерка підігріла чутки про свої нові стосунки.