Нікіта Добрин не платить аліменти на свого сина: Даша Квіткова назвала причину

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Розлучення Даші Квіткової та Нікіти Добриніна стало великою несподіванкою для багатьох. І хоча деякі фанати пари все ще сподіваються на їхнє возз'єднання, самі знаменитості, за чутками, вже не самотні . А ось які стосунки екс-подружжя зберегло після розставання - подробиці на HOCHU.ua!

Даша Квіткова та Нікіта Добринін виховують спільного сина Льва, який проводить багато часу як з мамою, так і з татом. За словами самої Даші, вона щаслива виховувати малюка саме з Добриніним, адже він є прекрасним батьком.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

В інтерв'ю програмі " 33 питання " Люкс ФМ блогерка зізналася, що колишній чоловік не виплачує аліменти на їхнього спільного сина. Таке рішення пара прийняла спільно, адже вирішили, що забезпечувати малюка вони можуть порівну.

Ми постійно на зв'язку, коли Лев у Нікіти. Я сумую. Але розумію, що це тиждень тата і він хоче побути з дитиною, тому не заважаю їм. Мені пощастило з Микитою як із татом.
У нас 50 на 50. Усе порівну. У нас немає аліментів. Я і Микита порівну забезпечуємо нашого сина,

- підкреслила блогерка.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як блогерка Даша Квіткова похвалилася подарунком за 2 тисячі доларів . Таким чином блогерка підігріла чутки про свої нові стосунки.