Суд визнав винною Дашу Квіткову: що тепер буде з популярною блогеркою, яка вчинила ДТП

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Наприкінці літа цього року блогерка-мільйонниця Даша Квіткова спровокувала серйозну аварію , унаслідок якої постраждало одразу 4 машини. І хоча сама інфлюенсерка намагається замовчувати про це, суд уже виніс своє рішення. Що про це відомо - розповідаємо на HOCHU.ua!

Як повідомляє oboz.ua , 15 грудня в Києві відбулося судове засідання у справі про ДТП за участю Квіткової. Джерела, присутні на засіданні розсекретили, що популярну блогерку визнали винною. Але, вони зазначають, що права у дівчини суд вирішив не забирати.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відомо, що винуватиця ДТП тепер повинна заплатити постраждалим чималі гроші як компенсацію. Точну суму журналісти вирішили не розголошувати. Сама блогерка поки що утримується від коментарів і не розповідає про перебіг скандальної справи.

Нагадаємо, що 27 серпня цього року Даша Квіткова у Святошинському районі Києва влаштувала масштабну аварію. Наслідки позначилися одразу на 4-х елітних автомобілях, зокрема й тому, за кермом якого була сама блогерка. Як пізніше стало відомо, спочатку колишня дружина Нікіти Добриніна сильно злякалася і почала вибачатися перед постраждалими, проте коли до неї приїхав Михайло Заливако, поведінка знаменитості кардинально змінилася .

Дашу Квіткову визнали винною в суді: що тепер буде з популярною блогеркою - фото №1
Фото: @lilya_mylife
Дашу Квіткову визнали винною в суді: що тепер буде з популярною блогеркою - фото №2
Фото: @lilya_mylife
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До слова, раніше Даша Квіткова відреагувала на чутки про роман з екс-"Холостяком" Михайлом Заливаком. Блогерка зізналася, що насправді їх пов'язує.