Повністю за вільні стосунки: епатажний кулінар Клопотенко висловився про жінок у своєму житті(ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Популярний український шеф-кухар та переможець одного із сезонів кулінарного шоу "МастерШеф" Євген Клопотенко, який нещодавно зізнався, чому посварився з іншим відомим шеф-кухарем, Ектором Хіменесом-Браво, розкрив секрети свого особистого життя. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про особисті деталі він розповів в інтерв'ю YouTube проєкту  ТСН.ua "Наодинці" телеведучий підтвердив що наразі він перебуває у стосунках. Проте, це максимально нетрадиційні взаємини.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Клопотенко цілком і повністю виступає лише за вільні стосунки, так як не бачить себе поруч з людиною, з якою з яким міг прожити до кінця своїх днів. 37-річний кухар зізнався, що йому комфортно у вільних стосунках.

У мене є стосунки. Але стосунки – це така тема…є вільні стосунки. Дуже довго про це треба говорити і розповідати, чому саме я обираю стосунки не з однією людиною. Я не кажу, що це добре чи погано. Комусь подобається бути вдвох. Є багато людей, які не можуть бути вдвох, бо вони мучаться. Я не з тих людей, які хочуть бути з однією людиною до кінця своїх днів. Мені хочеться, щоб ми з людиною могли жити своє життя і було всім від цього добре. Вільні стосунки для мене – це я можу бути спокійним, жити своїм життям і мати людину, яка так само живе своїм життям. Ми можемо не жити разом, бачитися, проводити час, допомагати, підтримувати. Навіщо мати стандартні стосунки? Можливо, це можна було б зробити, але в мене інше життя вже,

- зізнався кухар.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Євген Клопотенко розповів про свою відстрочку від мобілізації, яку надавав йому Мінкульт. Він також зазначив, що нині не боїться отримати повістку.