Боронять Україну та підкорюють жіночі серця: ось вони — головні секс-символи країни

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Після того як українці визначили ТОП найкрасивіших жінок нашої країни , прийшла черга обговорити й зовнішність протилежної статі. Адже рейтинг найсексуальніших чоловіків – тема не менш цікава. Так кого обирають сучасні жінки – деталі в нашому матеріалі!

За результатами голосування читачів видання УНІАН сформувало перелік головних секс-символів країни. І ми точно не здивовані таким результатам, адже більше за все дівчат приваблюють мужні та сміливі чоловіки, що готові стати на захист власної родини та усієї України. Тому, як ми вже встигли не раз натякнути, левова частка місць у рейтингу відійшла саме тим, хто безпосередньо повʼязаний зі Збройними силами України.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Так, за результатами опитування перше місце посів ресторатор, ведучий та захисник України Даніель Салем. Чоловік добровільно вступив до лав ЗСУ, тому з самого початку війни він демонструє своїй аудиторії наслідки російської агресії та особисто допомагає людям з прифронтових населених пунктів.

Боронять Україну та підкорюють жіночі серця. Ось вони, головні секс-символи країни - фото №1
Фото: instagram.com/daniel_jihad_salem/

Друге місце читачі віддали популярному акторові Тарасу Цимбалюку. Скачати чесно, ми не сумнівалися, що армія його фанаток голосуватиме за нього в рейтингу найгарячіших. Адже зірка "Кріпосної", "Спіймати Кайдаша" та багатьох інших популярних проєктів виглядає так, ніби підтримує тіло в тонусі навіть коли спить.

Боронять Україну та підкорюють жіночі серця. Ось вони, головні секс-символи країни - фото №2
Фото: instagram.com/taras.tsymbaliuk/

Третє місце відійшло не менш талановитому і привабливому хлопцю – Назару Грабару. В минулому він відомий як популярний танцюрист та зірка кліпів Лободи, проте зараз більшість знає хлопця як мужнього воїна, що встав на захист рідної країни. На превеликий жаль, під час одного з боїв Назар втратив рідного брата, разом з яким добровільно вступав у ЗСУ. Після того хлопець ще тривалий час знаходився на фронті, проте нещодавно звільнився в запас. Але й досі хлопець не відмовляється від можливості повернутися на фронт та продовжити боротьбу з окупантами.

Боронять Україну та підкорюють жіночі серця. Ось вони, головні секс-символи країни - фото №3
Фото: instagram.com/nazargrabar/

Четверту сходинку рейтингу обіймає співак YAKTAK. І хоча молодий хлопець почав відносно нещодавно запалювати велику сцену, вже зараз він входить до списку найуспішніших артистів року . Його пісні впевнено закріплюються в ТОП-чартах, тексти фанати знають напамʼять, а концертні майданчики з кожним разом тільки розширюються. Тому [словами артиста] "лиш прошу не мовчи...", адже цей чуттєвий тембр має зачаровувати слухачів й за межами України!

Боронять Україну та підкорюють жіночі серця. Ось вони, головні секс-символи країни - фото №4
Фото: instagram.com/yaktak_official/

А ось на пʼятому місці опинився ветеран війни на Сході України Валерій Маркус. У мирному житті він був письменником – його перша художня книга "Сліди на дорозі" стала бестселером. Проте зараз усього себе він присвячує боротьбі за незалежність України. Ще на початку великої війни його охрестили головним секс-символом ЗСУ, а крім того, Валерій увійшов до рейтингу "30 до 30: обличчя майбутнього" від Forbes Україна, списку "25 найвпливовіших українських військових" від NV та рейтингу "30 Under 30" від Kyiv Post.

Боронять Україну та підкорюють жіночі серця. Ось вони, головні секс-символи країни - фото №5
Фото: instagram.com/valerii_markus/
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про  п'ятірку найкрасивіших чоловіків України.  До слова, у рейтинг також увійшли військовослужбовці.