Виступили на боці добра та справедливості: хто із світових зірок підтримав Українну у війні з рф (ФОТО)

Знаменитості
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Зовсім скоро вже мине два роки, як на території України відбувається страшна війна, яку розв'язала росія. За цей час нашу країну  підтримали зірки зі  світовим іменем. 

Деякі селебритіс влаштовують благодійні заходи, інші ж закликають світові еліти звернути увагу на ту несправедливість, яку коїть росія. Словом, всі вони обрали бік добра і всіляко підтримують його боротьбу проти російського мороку. Тож представляємо вашій увазі добірку ТСН , в якій зібрані знаменитості, що висловили конкретну позицію та нині дотримуються її.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Шон Пенн

Виступили на боці добра та справедливості: хто із світових зірок підтримав Українну у війні з рф (ФОТО) - фото №1

Від самого початку повномасштабного вторгнення російських окупаційних військ, знаменитий актор перебував в Україні. Тут він знімав документальний фільм про війну рф з нашою державою. знаменитості довелося покинути своє авто та йти до Польського кордону аби врятувати життя від вибухів та ракетних Атак одначе зазначимо що пізніше Пен вирішив повернутися до східної Європи та активно почав допомагати Україні. Він підписав гуманітарний контракт із мером польського міста Краків та нині допомагає нашим біженцям. Ба навіть, Шон колись говорив, що готовий взяти до рук зброю, щоб битися з росіянами.

Кері Фукунага

Знаменитий режисер приїхав після повномасштабного вторгнення рф у Львів, а потім завітав і до Києва. Зокрема, відомо, що він приїхав із популярним шеф-кухарем Хосе Андресом, компанія якого більше 10 років годує людей у зонах стихійного лиха. Тепере чоловіки приїхали годувати наших громадян.  Вони об'їхали всю Київщину та побували у Харкові. Фукунагу обурювала міжнародна спільнота, яка на його думку барилася з допомогою. Режисер також повідомив, що хоче зняти фільм про війну в Україні.

Виступили на боці добра та справедливості: хто із світових зірок підтримав Українну у війні з рф (ФОТО) - фото №2

Анджеліна Джолі

Акторка світового рівня також приїхала в Україну після широкомасштабного вторгнення. Її приїзд виклиав шквал емоцій в рф, адже вона не анонсувала його. Зокрема, Джолі побувала у Львові.  Знаменитість висловила свою принципову позицію та підтримку України у цій війні.

Зазначимо, що вона є спеціальною амбасадоркою ООН у справах біженців. І вона постійно активно висвітлює тему війни в Україні, закликаючи світ допомагати нам.

Виступили на боці добра та справедливості: хто із світових зірок підтримав Українну у війні з рф (ФОТО) - фото №3

U2

Знаменитий ірландський гурт потішив українців під час війни концертом у київському метро. Окрім того, учасники колективу приїздили з візитом у звільнену Бучу та Ірпінь.

Виступили на боці добра та справедливості: хто із світових зірок підтримав Українну у війні з рф (ФОТО) - фото №4

Лів Шрайбер 

Популярний актор та режисер також відзначився важливою благодійною ініціативою у війні України з російськими загарбниками.  Він приїхав на україно-польський кордон в компанії представників організації "World Central" для того, щоб готувати гарячі обіди для українців, які залишилися без житла і були вимушені тікати від війни.

Виступили на боці добра та справедливості: хто із світових зірок підтримав Українну у війні з рф (ФОТО) - фото №5

Ед Ширан

Легендарний британський артист підтримав Україну на культурному фронті. Зокрема, на початку травня він разом з нашим гуртом "Антитіла" представив композицію  "2step/Сирени обірвали наш сон". У ній звучали українська та англійська мови. Кошти, зібрані з монетизації відео, яке розповсюдив Ширан, він перерахує на гуманітарну допомогу нашій державі.

Виступили на боці добра та справедливості: хто із світових зірок підтримав Українну у війні з рф (ФОТО) - фото №6
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Міла Куніс та Ештон Кутчер

Знаменита американська акторка Міла Куніс, яка народилася у місті Чернівці, не могла не підтримати не чужу їй країну у такий тяжкий час. Разом із своїм обранцем Ештоном Кутчером вони зібрали для держави більше 30 млн доларів. Також 3 млн доларів пожертвували зі свого особистого рахунку. Відомо, що пара збирає 20 тисяч бронежилетів та планує відправити їх на ЗСУ.

Виступили на боці добра та справедливості: хто із світових зірок підтримав Українну у війні з рф (ФОТО) - фото №7

Стінг

Легендарний артист здивував українців своєю підтримкою та виконав трек "Russians", який було написано майже 40 років тому. Також він заявив, що більше не буде розважати російських олігархів своїми піснями. Окрім того, деякі кошти Стінг пожертвував постраждалим у війні.

Виступили на боці добра та справедливості: хто із світових зірок підтримав Українну у війні з рф (ФОТО) - фото №8

Бенедикт Камбербетч

Знаменитий Шерлок страшенно підтримує Україну. У середині березня під час церемонії вручення нагород EE British Academy Film Awards 2022  він заявив, що дуже хотів би стати одним із представників урядової програми Великої Британії з прийому біженців з України.

Виступили на боці добра та справедливості: хто із світових зірок підтримав Українну у війні з рф (ФОТО) - фото №9

Раян Рейнольдс і Блейк Лайвлі

За 48 годин незліченна кількість українців були змушені втекти зі своїх будинків до сусідніх країн. Їм потрібен захист. Коли ви зробите пожертву, ми збільшимо її до 1 мільйона доларів США, подвоївши підтримку,

– зазначила пара у спільній заяві.

Виступили на боці добра та справедливості: хто із світових зірок підтримав Українну у війні з рф (ФОТО) - фото №10

Девід та Вікторія Бекхем

За час війни пара пожертвувала 1 млн доларів на допомогу Україні. Крім того, знаменитий футболіст надав вільний доступ до своєї офіційної сторінці в Instagram лікарці з України. Відтак, жінка могла розповісти мільйонам людей про те, що відбувається в нашій державі та як наші медики лікують постраждалих у бомбосховищах під час ракетних обстрілів.

Виступили на боці добра та справедливості: хто із світових зірок підтримав Українну у війні з рф (ФОТО) - фото №11

Стівен Спілберг та Кейт Кепшоу

Знамените подружжя відправило 1 млн доларів своїх коштів на підтримку гуманітарної допомоги в Україні. Зокрема, через свій благодійний фонд Спілберг разом зі своєю дружиною також виділяли кошти деяким організаціям в Україні та за її кордонами.

Виступили на боці добра та справедливості: хто із світових зірок підтримав Українну у війні з рф (ФОТО) - фото №12

Г'ю Лорі

Знаменитий Доктор Хаус також підтримав Україну у війні з рф. Актор на початку повномасштабного вторгнення розповсюдив на своїй сторінці у Twitter прапор України.

Виступили на боці добра та справедливості: хто із світових зірок підтримав Українну у війні з рф (ФОТО) - фото №13

Г'ю Джекман

Відомий австралійський актор опублікував у себе в соцмережах відео з шостим Президентом України Володимиром Зеленським, в якому очільник держави закликав світ зупинити російську владу. У такий спосіб артист допоміг лідеру України у розповсюдженні його важливого меседжу.

Виступили на боці добра та справедливості: хто із світових зірок підтримав Українну у війні з рф (ФОТО) - фото №14

Пол Маккартні

Артист висловив підтримку в нашій країні під час свого світового турне. На першому ж своєму концерті у Спокані, штат Вашингтон, він розгорнув український прапор.

Виступили на боці добра та справедливості: хто із світових зірок підтримав Українну у війні з рф (ФОТО) - фото №15

Деніел Редкліфф

Актор, відомий всьому світові за роллю юного чарівника Гаррі Поттера також вирішив допомогти українцям під час війни. Він продає мантії з краватками різного кольору із Гоґвартса. Отримані кошти Деніел відправляє на допомогу українським родинам, що постраждали від російського окупанта.

Виступили на боці добра та справедливості: хто із світових зірок підтримав Українну у війні з рф (ФОТО) - фото №16

Шер

Україна – друга за величиною країна в Європі після росії. Якщо ми не озброїмо Україну танками та іншою необхідною для захисту технікою, можемо пошкодувати про це. росія не просто дихатиме в спину Європі, але й захоче її зламати.

- говорила Шер.

Виступили на боці добра та справедливості: хто із світових зірок підтримав Українну у війні з рф (ФОТО) - фото №17
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Шеннен Догерті

Знаменита американська артистка назвала російського правителя володимира путіна монстром. Вона закликала ділитися інформацією та не припиняти говорити про жахіття, що коїть ця країна.

Виступили на боці добра та справедливості: хто із світових зірок підтримав Українну у війні з рф (ФОТО) - фото №18

Джуліан Леннон

Син легендарного Джона Леннона Джуліан назвав війну в Україні великою трагедією. У свій час він говорив, що ніколи не виконає знамениту пісню свого батька "Imagine".  Одначе він порушив обітницю та заспівав цю пісню, адже за його словами, вона повністю відображає тягу людства до миру.

Виступили на боці добра та справедливості: хто із світових зірок підтримав Українну у війні з рф (ФОТО) - фото №19

Том Оделл

Відомий британський виконавець здивував українців своєї підтримкою. Зокрема, він заспівав для біженців на вокзалі столиці Румунії (Бухарест). Публіка зустріла співака надзвичайно тепло і в руках глядачів були листи з намальованими жовто-блакитними серцями.

Виступили на боці добра та справедливості: хто із світових зірок підтримав Українну у війні з рф (ФОТО) - фото №19

Дженніфер Лопес

На початку російсько-української війни Лопес на своїх у своїх соцмережах зробила репост міжнародної освітньої та правозахисної організації Global Citizen. Дженніфер закликала приєднуватися до допомоги нашій державі.

Виступили на боці добра та справедливості: хто із світових зірок підтримав Українну у війні з рф (ФОТО) - фото №20

Кевін Бейкон

Зірка фільмів "Аполлон 13" та "Невидимка" не зміг прийти повз бойові дії на території України. Він разом зі своїм 72-річним братом Майклом влаштував своєрідну концертну програму у Вашингтоні, а виручені з неї кошти відправив на допомогу Україні.

Виступили на боці добра та справедливості: хто із світових зірок підтримав Українну у війні з рф (ФОТО) - фото №22

Біллі Айліш

Знаменита тріумфаторка премії Греммі висловила свою підтримку нашій країні у війні з росією. Також Біллі приєдналися до компанії  Stand Up For Ukraine.

Виступили на боці добра та справедливості: хто із світових зірок підтримав Українну у війні з рф (ФОТО) - фото №22

Måneskin

Одні з найяскравіших переможців в історії міжнародного конкурсу Євробачення приголомшили світ своєю конкретною позицією щодо російсько-української війни. Італійський колектив випустив ролик, у якому продемонстрував жахливі кадри з території України. Артисти показали звірства російської армії та руйнування українських міст.

Виступили на боці добра та справедливості: хто із світових зірок підтримав Українну у війні з рф (ФОТО) - фото №23

Майлі Сайрус

Співачка відреагувала на нашу війну в перший же день її початку.  Вона заявила, що солідарна з усіма в Україні, хто постраждав від такого страшного нападу. Також артистка присвятила одну зі своїх пісень своїм українським друзям.

Виступили на боці добра та справедливості: хто із світових зірок підтримав Українну у війні з рф (ФОТО) - фото №24

Scorpions

Легендарний рок-гурт цілковито виступає проти політики відносно України. Артисти навіть змінили слова своєї найвідомішої пісні "Wind of change". Зокрема, вони звідти забрали стрічку про Москву та парк Горького, і тепер співають так:

Тепер послухай моє серце, воно говорить Україна.

Виступили на боці добра та справедливості: хто із світових зірок підтримав Українну у війні з рф (ФОТО) - фото №26
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Pink Floyd

Відомий британський рок-колектив розповсюдив композицію Hey Hey Rise, під час прослуховування якої можна насолодитися вокалом фронтмена гурту "Бумбокс" Андрія Хливнюка. Зауважимо, що це перший трек Pink Floyd за останні 28 років.

Виступили на боці добра та справедливості: хто із світових зірок підтримав Українну у війні з рф (ФОТО) - фото №27

Дженніфер Еністон

Знаменита акторка вирішила закликати своїх передплатників допомогти українцям. Вона висмловила свою підтримку у фотоблозі. Зокрема, знаменитість написала:

Думаючи про жінок і дівчат в Україні та в усьому світі, які сьогодні героїчно борються за свою країну і людей – як солдати, як матері, як організаторки, як піклувальниці біженців, як протестувальниці, як журналістки... Цим жінкам, які ризикують своїм життям в Україні та в сусідніх країнах: ви неймовірні, і весь світ за вами.

Виступили на боці добра та справедливості: хто із світових зірок підтримав Українну у війні з рф (ФОТО) - фото №28

Джаред Лето

Моїм друзям та сім'ї в Україні: моє серце розривається від того, що все загострилося до такого руйнівного ступеня. Будь ласка, будьте обережні та будьте в безпеці, наскільки це можливо. Мої думки з вами та вашими близькими у цей хаотичний та руйнівний час. Я сподіваюся, що світ переможе, і зрештою будуть знайдені ненасильницькі рішення.

- написав у фотоблозі актор та співак.

Виступили на боці добра та справедливості: хто із світових зірок підтримав Українну у війні з рф (ФОТО) - фото №29

Річард Гір 

Жінки, діти, маленькі хлопчики й дівчатка, люди похилого віку змушені втікати від війни. Страх, голод, холод, поневіряння у пошуках безпеки та допомоги. Щоб висловити свою солідарність з народом України і запевнити, що вони не залишені напризволяще, що не залишилися віч-на-віч із проблемами, я приєднався до Care Crisis Ukrainian Fund".

- так прокоментував своє приєднання до гуманітарної агенції CARE's Ukraine Crisis Fund, яка допомагає українцям актор Річард Гір.

Виступили на боці добра та справедливості: хто із світових зірок підтримав Українну у війні з рф (ФОТО) - фото №30

Мадонна

Знаменита поп-діва категорично висловила свою позицію та підтримала Україну у війні з росією. Вона анонсувала свою участь у глобальному онлайн мітингу Stand Up for Ukraine, де зібрала фінансову та гуманітарну допомогу для біженців з України.

Виступили на боці добра та справедливості: хто із світових зірок підтримав Українну у війні з рф (ФОТО) - фото №28

Шерон Стоун

Ми запалюємо цю свічку на честь українців. Присвячуємо її президентові Зеленському та народу України, бо хочемо, щоб ви знали: "Вас так люблять". Ми шкодуємо про ваші втрати, і ми з вами в наших серцях.

- висловила свої співчуття знаменита артистка.

Виступили на боці добра та справедливості: хто із світових зірок підтримав Українну у війні з рф (ФОТО) - фото №29

Metallica

Відомий метал-колектив відкрив збір грошей на підтримку нашої країни. Про це стало відомо із повідомлення фонду All Within My Hands Foundation.

Виступили на боці добра та справедливості: хто із світових зірок підтримав Українну у війні з рф (ФОТО) - фото №33

Джуліанна Мур

Кіноакторка та лауреатка премії Оскар здивувала своїми оригінальним підходом щодо підтримки України у війні з рф. Зокрема, Мур розповсюдила у себе у фотоблозі короткий ролик, на якому позувала у синьо-жовтій шапці. До речі, кошти від придбання цієї шапки відправилися на підтримку народу України.

Виступили на боці добра та справедливості: хто із світових зірок підтримав Українну у війні з рф (ФОТО) - фото №30

Арнольд Шварценеггер

Ваш уряд вам каже, що це війна з метою денацифікації України. Денацифікації України? Це неправда. Україна – країна з президентом єврейського походження, у батька якого трьох братів убили нацисти. Україна не розпочинала цю війну. Її розпочали не націоналісти та не нацисти. Війну розпочали можновладці в Кремлі.

- заявив Термінатор на початку війни.

Виступили на боці добра та справедливості: хто із світових зірок підтримав Українну у війні з рф (ФОТО) - фото №31

Сінді Кроуфорд

Відома модель порозмірковувала на тему того, чим може бути корисною у такий тяжкий для нашої країни час. Зокрема, Сінді пообіцяла, що буде публікувати у себе в фотоблозі інформацію про організації, які піклуються про українських біженців.

Виступили на боці добра та справедливості: хто із світових зірок підтримав Українну у війні з рф (ФОТО) - фото №32

Майкл Дуглас та Кетрін Зета-Джонс

Акторка не могла оминути героїчних українок та висловилася про їхню сміливість та вроду. Зокрема, вона розповсюдила світлини жінок та дітей, які через війну полишили свої домівки. Її ж чоловік, на одному із світських заходів SAG Awards 2022 з'явився у класичному костюмі, а до нагрудної кишені прикріпив аксесуар у синьо-жовтих тонах.

Виступили на боці добра та справедливості: хто із світових зірок підтримав Українну у війні з рф (ФОТО) - фото №33

Леді Гага

Я молюся сьогодні ввечері за Україну та посилаю посмішки всім вашим серцям, я молюся, щоб ви були здорові.

- писала Гага.

Виступили на боці добра та справедливості: хто із світових зірок підтримав Українну у війні з рф (ФОТО) - фото №38

Різ Візерспун

Акторка висловила найщиріші слова співчуття та підтримки на адресу українців, а також залишила посилання на організації, що допомагають біженцям і українським родинам.

Виступили на боці добра та справедливості: хто із світових зірок підтримав Українну у війні з рф (ФОТО) - фото №39

Сара Джессіка Паркер

Героїня серіалу "Секс і місто" також відзначилася словами співчуття на адресу нашої держави. Відома акторка залишила лінки на благодійній організації UNICEF USA, Médecins Sans Frontières та організацію Максима Чмерковського –  україно-американського чемпіона світу з латинських танців.

Виступили на боці добра та справедливості: хто із світових зірок підтримав Українну у війні з рф (ФОТО) - фото №36

Белла та Джіджі Хадід

Знамениті сестри-моделі висловили свою одностайну підтримку Україні у війні з росією. Вони обидві перерахували добрячу частину свого заробітку на гуманітарну допомогу Україні.

Виступили на боці добра та справедливості: хто із світових зірок підтримав Українну у війні з рф (ФОТО) - фото №41

Ірина Шейк

Відома модель російського походження виявилася несхожою на більшість своїх колишніх співгромадян і відзначилася категоричною позицією щодо війни її рідної країни проти України. Шейк сказала, що буде робити пожертвування та молитися за мир.

Виступили на боці добра та справедливості: хто із світових зірок підтримав Українну у війні з рф (ФОТО) - фото №38

Кім Кардашян

Президент України одягає військову форму, щоб боротися за Батьківщину. Америка запропонувала його евакуювати, але він відмовився. Він сказав: "Мені не потрібна поїздка, мені потрібні патрони.

- пригадала Кім слова Володимира Зеленського.

Виступили на боці добра та справедливості: хто із світових зірок підтримав Українну у війні з рф (ФОТО) - фото №43

Роберт де Ніро

Актор відзначився заявою про російське вторгнення під час лекції перед студентами Кембриджського університету. Артист сказав, що "це не правильно".

Виступили на боці добра та справедливості: хто із світових зірок підтримав Українну у війні з рф (ФОТО) - фото №44

Розі Гантінгтон-Вайтлі

Супермодель закликала громадськості допомагати Україні усіма способами. Вона заявила, що її стан був спустошливим,  коли дізналася,  що саме відбувається в Україні.

Виступили на боці добра та справедливості: хто із світових зірок підтримав Українну у війні з рф (ФОТО) - фото №45

Елтон Джон

Понад 245 тисяч українців живуть з ВІЛ, багато хто залишає домівки та близьких, але, на жаль, не всі українці перебувають у межах досяжності. Я бував у Маріуполі, і моє серце розбите від того, що доступ туди ще обмежений. Повноцінний гуманітарний коридор необхідний для порятунку життів.

- підсумував артист.

Виступили на боці добра та справедливості: хто із світових зірок підтримав Українну у війні з рф (ФОТО) - фото №46

Кетрін Винник

Зірка серіалу "Вікінги" неоднораово ділилася у своєму Instagram-акаунті закликом допомогти Україні та словами підтримки. А 24 лютого цьогоріч зірка звернулася до народу України та заявиа, що пишається своїм українським корінням!

Виступили на боці добра та справедливості: хто із світових зірок підтримав Українну у війні з рф (ФОТО) - фото №47

Браян Кокс

Я хотів би додати ще одну річ, яка, я думаю, важлива для мене і, сподіваюся, важлива для вас як акторів, виконавців, письменників та режисерів: це те, що відбувається в Україні. Це справді, справді жахливо.

- висловив слова підтримки актор.

Виступили на боці добра та справедливості: хто із світових зірок підтримав Українну у війні з рф (ФОТО) - фото №48

Пріянка Чопра

Ситуація, яка розгортається в Україні, жахає. Невинні люди, які живуть у страху за своє життя та життя своїх близьких, намагаючись зорієнтуватися у невизначеності найближчого майбутнього.

- зауважила знаменитість.

Виступили на боці добра та справедливості: хто із світових зірок підтримав Українну у війні з рф (ФОТО) - фото №44

Мік Джаггер

Соліст знаменитого колективу The Rolling Stones  у себе у фотоблозі розповсюдив повідомлення з українським прапором та посиланням на сайт Global Citizen. На ньому було розміщено поради, як допомогти Україні у боротьбі з російськими військами.

Виступили на боці добра та справедливості: хто із світових зірок підтримав Українну у війні з рф (ФОТО) - фото №45

Міккі Рурк

Українська армія продовжує чинити опір. Напевно, росіяни думали, що захоплять усе дні за десять чи за кілька тижнів. Український народ виявляє таку сміливість, не лише солдати, а й прості громадяни. Я знаю українських хлопців, які навіть стріляти не вміють, але пішли. Ніхто не чекав, навіть я, що Зеленський виявиться справжньою брилою, він не хоче здаватися.

- похвалив українського лідера Рурк.

Виступили на боці добра та справедливості: хто із світових зірок підтримав Українну у війні з рф (ФОТО) - фото №51

Опра Вінфрі

Знаменита теледіва заявила, що мужність українців підкорила весь світ. Опра була вражена тим, як українці захищають свою демократію.

Виступили на боці добра та справедливості: хто із світових зірок підтримав Українну у війні з рф (ФОТО) - фото №52

Джек Ніколсон

Артист  записав відео, в якому спотикається об камінь, який було  розфарбовано у синьо-жовті кольори українського прапора.

Виступили на боці добра та справедливості: хто із світових зірок підтримав Українну у війні з рф (ФОТО) - фото №48

Deep Purple

Ми засуджуємо військових путіна за звірства над безневинними чоловіками, жінками та дітьми в Україні, і ми вибачаємося перед нашими російськими та українськими фанатами за те, що концерти були скасовані.

- заявив рок-гурт.

Виступили на боці добра та справедливості: хто із світових зірок підтримав Українну у війні з рф (ФОТО) - фото №54

П'єр Рішар

Французький актор заявив, що піддається емоціям, коли бачить усі звірства які чинить рф на території України. Рішар також висловив своє захопленння українським президентом Володимиром Зеленським.

Виступили на боці добра та справедливості: хто із світових зірок підтримав Українну у війні з рф (ФОТО) - фото №49

Жерар Депардьє

Знаменитий французький актор, який навіть отримував російське громадянство і був відомий за своєю дружбою з володимиром путіним несподівано засудив дії російської влади по відношенню до України. Цікаво, що увесь дохід від трьох своїх концертів, які Депардьє запланував на початок квітня у Театрі Єлисейських полів він передав українським жертвам трагічної війни.

Виступили на боці добра та справедливості: хто із світових зірок підтримав Українну у війні з рф (ФОТО) - фото №50
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як зірки легендарного серіалу "Надприродне" підтримали Україну. Фанати були дуже задоволені такою новиною.