Колишня дружина Миколи Тищенка пожалілася на серйозні проблеми зі здоровʼям: "Вже місяць не ходжу сама"

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Колишня дружина скандального нардепа Миколи Тищенка пожалілася на серйозні проблеми зі здоровʼям. Бізнесвумен Алла Барановська зізналася, що з нею сталося і чому вже тривалий час вона не може самостійно ходити. Усі подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!

На своїй сторінці в Instagram блогерка розповіла, що останній місяць лікує великі проблеми зі спиною. Як виявилося, Алла не відразу зрозуміла, чому саме в неї зʼявився сильний біль. Перший час вона думала, що це лише кріпатура після тривалого часу ходіння на високих підборах. Проте завдяки спеціалістам Барановська дізналася, що проблема куди серйозніша.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Під час своєї мандрівки ексдружина Миколи Тищенка застудила нерв у спині. Судячи з усього, через те що вона не звернулася вчасно до лікарів, проблема тільки посилилася. Зараз Алла Барановська намагається впоратися з сильним болем та зізнається, що вже місяць не може самостійно ходити.

Наче народжуєш дитину 24 на 7. Але якщо раніше для мене був стрес робити МРТ голови, то тепер я можу робити все тіло. Дівчатка, тримайте спину в теплі, бо вже місяць я не ходжу сама,

– зізналася Алла Барановська.

Колишня дружина Миколи Тищенка пожалілася на серйозні проблеми зі здоровʼям: "Вже місяць не ходжу сама" - фото №1
Фото: instagram.com/allabonya/
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Алла Барановська жалілася, що на початку війни вона погладшала майже на 20 кілограмів. Проте ексдружина Тищенка змогла взяти себе в руки та сильно схуднути. Як саме їй це вдалося ми розповідали в цій статті .