Дорого-багато. Колишня дружина депутата Тищенка вразила звабливими формами у сукні за 50 тисяч (ФОТО)

Знаменитості
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Колишня дружина Миколи Тищенка вирішила показати йому, кого він втратив. Алла Барановська здивувала українців розкішною сукнею, від ціни якої може відпасти щелепа.

Алла Барановська опублікувала серію святкових фото та відео для своєї мережі салонів краси. На нових знімках ексдружина Тищенка демонструє не тільки бʼюті-бокси свого салону, а й дуже ефектну сріблясту сукню від українського бренду J'amemme.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як пише Телеграм-канал "Times of Ukraine", вартість такого вбрання складає 50 000 грн, або 1250 євро. Проте прихильників 28-річної зірки не зацікавило, звідки вона бере гроші на такі розкішні сукні. Більшість висловили захоплення образом Алли та навіть порівняли її зовнішність з відомою моделлю Беллою Хадід.

Дорого-багато. Колишня дружина депутата Тищенка вразила звабливими формами у сукні за 50 тисяч (ФОТО) - фото №1
Дорого-багато. Колишня дружина депутата Тищенка вразила звабливими формами у сукні за 50 тисяч (ФОТО) - фото №2

Цікаво, що Микола Тищенко не подав свої нові декларації. Про це пишуть на порталі informator.ua. Остання його декларація дає зрозуміти статки подружжя за 2020 рік. Тоді Алла та Микола активно скуповували розкішні годинники та не економили на відпочинку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також не пропустіть 8 цікавих фактів про Аллу Барановську. Ми розповіли, чим вона займалася до того, як стала дружиною Тищенка.

Фото: Інстаграм Алли Барановської та Телеграм-канал "Times of Ukraine"