"Нічого не заробила, нічого додому не привезла": вагітна Даша Євтух розповіла, як працювала в готелі за кордоном (ФОТО)

Знаменитості
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Зірка українських "розпаковок" Даша Євтух, яка днями заявила про свою першу вагітність , поділилась цікавою історією зі своїх студентських років. Виявляється, кілька років тому вона деякий час працювала за кордоном. Проте особливо заробити вона тоді так і не змогла.

Своїм досвідом роботи за кордоном Даша поділилась із підписниками в Instagram . Блогерка каже, що їздила в 2018 році у Болгарію й близько 3 місяців працювала там офіціанткою у готелі. Платили досить непогано на той момент - по 250 євро, однак назбирати на щось їй так і не вдалося.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як зізнається Даша Євтух, в той готель вона поїхала скоріше для того, щоб спробувати як це - працювати за кордоном, а не щоб підзаробити:

Поїхала від університету на 3-му курсі на практику в Болгарію майже на 3 місяці. Працювала я там в готелі офіціанткою. Моя задача була така, що гості відпочивають - ті, що приїхали й поселилися в готелі, наприклад, прийшли снідати, обідати, вечеряти - і я мала це все їм забезпечити, дати прибори, потім поприбирати після них. Ну, ось така моя була задача.

"Нічого не заробила, нічого додому не привезла": вагітна Даша Євтух розповіла, як працювала в готелі за кордоном (ФОТО) - фото №1

Звичайно, що заробітна платня тоді була дуже маленька, тому що це ж студенів відправили. Але все одно я поїхала заради того, щоб спробувати, перший раз, тим паче, що ми там були за 5 хв до моря.

На той час наша зарплата була 250 євро - це приблизно близько 10 тис. грн. Ну, як ви розумієте, дуже нічого я не заробила, бо те, що заробляла, там витрачала.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
"Нічого не заробила, нічого додому не привезла": вагітна Даша Євтух розповіла, як працювала в готелі за кордоном (ФОТО) - фото №2

Та попри все, блогерка каже, що їй дуже сподобалось. По-перше, це було перше місце, куди вона взагалі поїхала настільки далеко, по-друге, їй дуже сподобалося море.

Там так класно було, мені сподобалось! Нічого не заробила, нічого додому не привезла, зате класно побула!

— зазначає Даша і додає, що це був її єдиний досвід роботи за кордоном.

"Нічого не заробила, нічого додому не привезла": вагітна Даша Євтух розповіла, як працювала в готелі за кордоном (ФОТО) - фото №3
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше популярна українська акторка Антоніна Хижняк розповіла, як могла стати рієлтором. У певний момент життя з акторською кар'єрою не задавалося, тож вона вирішила спробувати змінити професію.