"Баба з прицепом": Квіткова відповіла на закиди хейтерів щодо її статусу розлученої

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Популярна українська блогерка Даша Квіткова, якій не відповідає взаємністю відомий футболіст, відповіла усім недоброзичливцям. Колишня дружина Нікіти Добриніна обговорила питання того, чи зможе вона після розлучення побудувати нові романтичні стосунки. Що вона сама думає на цей рахунок – усі деталі дізнавайтеся нижче!

В Instagram-stories Даша зізналася, що часто отримує коментарі стосовно того, що нібито матерям-одиначкам складно знайти собі другу половинку. Блогерка показала один з хейтерських коментарів, в якому було зазначено, що вона з дитиною буде нікому не потрібна, обравши примітивне формулювання "баба з прицепом".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Сама Квіткова зазначила, що не сприймає хейт як образу, проте не хоче, аби подібні коментарі впливали на інших жінок. Дівчина запевняє, що наявність дитини ніяк не вплине на майбутні стосунки, якщо вони будуть здоровими. Ба більше, на своєму прикладі вона може довести, що її залицяльникам абсолютно без різниці, чи є в неї син, та чи була вона раніше заміжня.

По-перше, мені 25 років і в мене найкращий син. По-друге, дівчатка, я щиро вам бажаю, щоб на вашому шляху, з дітьми чи без, ви ніколи не зустрічали таких чоловіків, ви ж не хочете собі блювотний рефлекс. Дуже хочу, щоб жодна з вас не сумнівалася в тому, що справжній чоловік, якого ви обов’язково зустрінете і який вас полюбить, також любитиме ваших дітей,

– відповіла Даша Квіткова.

"Баба з прицепом": Квіткова відповіла на закиди хейтерів щодо її статусу розлученої - фото №1
Фото: instagram.com/kvittkova/
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Даша Квіткова відверто  зізналася, чи вільне її серце.  Блогерка заявила, що наразі ні з ким не зустрічається, і ні в кого не закохана.