Блогерка-мільйонниця Квіткова відреагувала на рішення суду щодо ДТП за її участю (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

У кінці цього літа знаменита медійниця Даша Квіткова спровокувала ДТП , через яку постраждали чотири автівки. Тепер вже київський суд виніс рішення, в якому визнав Дашу винною у скоєнні аварії.

Судове засідання відбувалося 15 грудня. Про вирок же стало відомо від представників джерел, які не були присутніми у залі суду.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зокрема, про це виданню OBOZREVATEL розповів скандальний блогер Богдан Безпалов. Вже відомо, що Даша залишиться з водійськими правами. Однак Вона має сплатити доволі пристойну суму компенсації постраждалим у ДТП.

Квіткова продемонструвала свою реакцію на те, що її визнали винною. Як бачимо з кадру, який вона розповсюдила у себе в Instagram-Stories, красуня готова нести відповідальність згідно закону.

Друзі, я бачу усі ваші повідомлення щодо рішення суду та дякую вам за підтримку. Для мене було важливо вирішувати все згідно закону, я повністю несу відповідальність перед законом.

- написала селебритіс

Блогерка-мільйонниця Квіткова відреагувала на рішення суду щодо ДТП за її участю (ФОТО) - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Даша Квіткова похвалилася подарунком за 2 тисячі доларів.  Знаменита українська блогерка-мільйонниця потішила своїх шанувальників новиною після Дня святого Миколая, розсекретивши, який презент з нагоди свята вона отримала.