Добринін розказав, як відбувається церковне "розвінчання" і чи пройшов він цю процедуру з Квітковою

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

За плечима відомого телеведучого Нікіти Добриніна не тільки два розірваних шлюби, але й скасування вінчання. Адже у вересні 2022 року шоумен повінчався зі своєю тодішньою дружиною Дашею Квітковою. А от після розриву стосунків , парі довелося й скасовувати "шлюб на небі". Як це сталося – усі подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!

В інтервʼю проєкту "Ближче до зірок", що виходить на каналі ТЕТ, телеведучий розповів деталі шлюборозлучного процесу. Нікіта Добринін підтвердив, що не платить аліменти на сина Льва, адже вони з колишньою порівну поділили між собою питання виховання малюка та витрат на його забезпечення.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Оскільки Нікіта та Даша спільно виховують сина, пара залишилася у близьких стосунках та постійно тримає звʼязок. Проте окрім того, що офіційно розірвати шлюб, їм довелося пройти процедуру церковного "розвінчання". За словами ведучого, це доволі легкий процес.

Прийшли до священника і пояснили нашу ситуацію. Ми підписали офіційні документи, тому що ці вінчання вони теж реєструються у спеціальній книзі. Наш священик пояснив, що коли ми офіційно вирішили бути не разом, то і наш шлюб на небі теж "не разом",

– розповів Нікіта Добринін.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Нікіта Добринін натякнув на нові стосунки та зізнався, кого хотів би бачити біля себе. Враховуючи попередній досвід шоумен розуміє, чого хоче від нового роману.