"Всі свої соціальні функції ми виконали": Павелецька повідомила, чи планує дітей з Кулебою

Знаменитості
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Обраниця очільника Міністерства закордонних справ України Дмитра Кулеби Світлана Павелецька, яка склала заповіт, відповіла, чи планує народжувати дітей від Дмитра. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, 40-річна Павелецька у себе в Instagram Stories отримала запитання від фоловерів стосовно того, чи планує ще дітей. До речі, у відомої піарниці та бізнесвумен вже є син.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Відтак, Павелецька заявила, що "зав'язала" з дітьми. Жінка додала, що її син вийшов настільки хорошим, що навряд чи майбутня можлива дитина зможе перевершити його.

Нащо намагатися? Насправді дитина – це велике щастя, велика відповідальність. Мені здається, чим більша різниця між дітьми, тим важче вдруге на це піти. І тому, що й у мене, і в мого хлопця вже є діти від попередніх стосунків, зараз ми можемо присвячувати себе одне одному, і всі свої соціальні функції ми виконали.

– зізналася Павелецька.

"Всі свої соціальні функції ми виконали": Павелецька повідомила, чи планує дітей з Кулебою - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Дмитро Кулеба показав будинок, в якому мешкає разом зі Світланою Павелецькою. Зробили вони це під час чергової романтичної фотосесії.