Лоліта Мілявська публічно підтримала Зеленського, а після – пожалілася, що її "скасовують" на болотах

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Після "голої" вечірки Лоліті Мілявській приходиться особливо не солодко , адже хтось усіляко намагається знищити її карʼєру у країні боліт. І якщо раніше запроданці почали масово скасовувати концерти, то тепер – їй дорікають підтримкою Володимира Зеленського.

Так, днями в Мережі завірусилося відео, на якому Мілявська вітає президента України та каже, що купує квиток до Києва, аби повернутися у рідну країну. Тоді вона припустила, що Володимир Зеленський скасує її заборону на вʼїзд в Україну, який діяв ще з 2015 року. А у довершення ексукраїнка підкреслила, що бажає своїй батьківщині всього найкращого, та аби президент України "не здав свої позиції".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Варто зазначити, що дане відео Лоліта опублікувала у своїх соцмережах ще у 2019 році, після президентських виборів в Україні. Проте російські пропагандисти почали активно розповсюджувати його саме зараз. Цікаво, що після перемоги Зеленського на виборах подібними публікаціями також ділилися Басков, Корольова та Білан, проте жодному з цих артистів не дорікають спробами "примирення" з українською аудиторією.

Натомість проти Лоліти Мілявської пропагандисти влаштували цілу антикампанію. У росЗМІ почали швидко поширювати інформацію, ніби артистка насправді підтримує Україну та особисто Володимира Зеленського.

Тому не дивно, що Мілявській довелося швидко реагувати та виправдовуватися. Так, у новому відео вона заявила, нібито скандал довкола її імʼя – це справа української сторони, а також наголосила, що це вирішили зробити на тлі "трауру та варварського розстрілу в Донецьку" (мова йде про обстріл ринку в Кіровському районі тимчасово окупованого Донецька, внаслідок якого загинули 25 людей і ще щонайменше 20 дістали поранення – росіяни, як завжди, звинуватили в цьому ВСУ). Сама вона не приховує, що у 2019 році дійсно підтримала колишнього колегу. Проте зараз це все сфальсифікували, видавши за нібито нове відео.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми розповідали про ще один судовий скандал. Виявилося, що кліп Баскова тепер  не можна крутити на росТБ . Один із телеканалів уже заплатив за це штраф у 1 млн.