Зібрала люксовий гардероб на зарплату журналіста: підлегла Порошенка шокувала своїми образами в Давосі (ФОТО)

Знаменитості
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Здається, депутати та інші державні постаті не втомляться дивувати нас своїми статками та неймовірно дорогими вбраннями. Наприклад, днями підлегла Петра Порошенка Даша Щаслива побувала на форумі в Давосі, де обговорювали фінансову допомогу Україні. Ймовірно, журналістка каналу "Прямий" вирішила не показувати, що їй потрібна грошова допомога, й привезла на подію всі свої найкращі речі.

Ведуча "Прямого" каналу, Даша Щаслива, відвідала Форум у Давосі. Там вона зустрілася зі Святославом Вакарчуком та представником Білого дому Джоном Керрі, а також познайомилася з розкішним швейцарським готелем.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

А ще Даша систематично дивувала європейців "важким люксом", щодня змінюючи лофери Loro Piana за 16700 євро та хизуючись сумкою Kelly від Hermes за 30000 євро.

Зібрала люксовий гардероб на зарплату журналіста: підлегла Порошенка шокувала своїми образами в Давосі (ФОТО) - фото №1
Фото: informator.ua, соцмережі
Зібрала люксовий гардероб на зарплату журналіста: підлегла Порошенка шокувала своїми образами в Давосі (ФОТО) - фото №2
Фото: informator.ua
Зібрала люксовий гардероб на зарплату журналіста: підлегла Порошенка шокувала своїми образами в Давосі (ФОТО) - фото №3
Фото: informator.ua
Зібрала люксовий гардероб на зарплату журналіста: підлегла Порошенка шокувала своїми образами в Давосі (ФОТО) - фото №4
Фото: informator.ua

Лишень один образ біля помаранчевого Мерседеса з українськими номерами обійшовся журналістці в 50 тисяч євро. Соболина шуба, яка, до речі, вже давно вийшла з моди, культова сумка від Hermes, ті ж самі італійські лофери та шовкова стрічка за 200 євро... До фурору Даші ніхто й подумати не міг, що у журналістів в Україні такі високі зарплати.

Повний „фарш“ — Давос, черевички Loro Piana, шарфик Луї Віттон, фото з „Брабусом“, сумочка Ерме за 30 штук євро і пік моветона — соболина шуба за пятнашку. З таким луком на пару мільйонів гривень тьмяніє навіть її фото з Kulm Hotel, ніч в якому коштує 2000 євро. Ну що можу сказати? Якщо почет Пʼятого Президента чимось і вразив європейців у Давосі, то хіба що своїм кітчем. Можуть собі дозволити,

зауважив  політичний експерт Валентин Гладких.

Зібрала люксовий гардероб на зарплату журналіста: підлегла Порошенка шокувала своїми образами в Давосі (ФОТО) - фото №5
Фото: informator.ua
Зібрала люксовий гардероб на зарплату журналіста: підлегла Порошенка шокувала своїми образами в Давосі (ФОТО) - фото №6
Фото: informator.ua
Зібрала люксовий гардероб на зарплату журналіста: підлегла Порошенка шокувала своїми образами в Давосі (ФОТО) - фото №7
Фото: informator.ua
Зібрала люксовий гардероб на зарплату журналіста: підлегла Порошенка шокувала своїми образами в Давосі (ФОТО) - фото №8
Фото: informator.ua

По закінченні робочого дня Даша вирішила насолодитися відпочинком у Санкт-Моріці — престижному швейцарському гірськолижному курорті. Вона поділилася фотографіями з розкішного готелю, де ціна за ніч становить 2000 євро. До речі, тут зупинялося чимало представників української еліти, включаючи мера Києва Віталія Кличка. На курорті підлегла Петра Порошенка насолоджувалася шопінгом та вечеряла в престижних ресторанах.

Зібрала люксовий гардероб на зарплату журналіста: підлегла Порошенка шокувала своїми образами в Давосі (ФОТО) - фото №9
Фото: informator.ua, соцмережі
Зібрала люксовий гардероб на зарплату журналіста: підлегла Порошенка шокувала своїми образами в Давосі (ФОТО) - фото №10
Фото: informator.ua, соцмережі

Цікаво, що Даша Щаслива працює на каналі "Прямий" Петра Порошенка з 2019 року. Перед початком повномасштабного вторгнення молода журналістка брала інтерв'ю у Марини Порошенко у їхньому з експрезидентом маєтку в Козині.

Зібрала люксовий гардероб на зарплату журналіста: підлегла Порошенка шокувала своїми образами в Давосі (ФОТО) - фото №11
Фото: informator.ua, соцмережі
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше Сергій Притула зізнався, на що витрачає гроші під час війни. Зірковий волонтер запевнив, що чоловіки його зрозуміють.