Нардепка Оксана Дмитрієва шокувала вартістю свого лакшері аутфіту (ФОТО)

Знаменитості
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Ми віримо, що одного дня народні депутати будуть докладати до роботи стільки ж зусиль, скільки й до свого зовнішнього вигляду. Ось тільки-но подивіться, з якою ретельністю зібрала свій гардероб нардепка Оксана Дмитрієва.

Колишня стоматологиня, а нині народна депутатка від Слуги народу Оксана Дмитрієва продемонструвала розкішний лук. І таким він є не лише через вишуканість вбрання, а і його вартість.

За даними Telegram-каналу Times of Ukraine, лакшері образ Дмитрієвої оцінюється в 53 тисячі гривень! Зокрема, її трендовий рожевий твідовий жакет від Self Portrait коштує 500 євро. Відомими прихильницями цього американського бренду є принцеса Уельська, Кейт Міддлтон, та акторка Різ Візерспун.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Щодо біжутерії, то у вухах нардепки - справжня класика від Chanel. Знайти ці срібні сережки з напівкоштовним камінням у бутику бренду вже неможливо. А ось в елітному секонд-хенді їхня вартість досягає 787 євро.

Telegram-канал Times of Ukraine
Telegram-канал Times of Ukraine
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше свої модні луки демонстрували у Верховній раді ще дві нардепки. Вони “вигуляли” свої кращі новинки гардероба за “скромні” 1350 та 920 євро. Більше про образи Ірини Кормишкіної та Вікторії Кінзбурської зі Слуги народу - розповідаємо у цій статті .

Фото: @dmitrievaoksana4804