Гірка втрата: на передовій загинув український актор Володимир Федінчук

Знаменитості
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

З кожним днем Україна, на жаль, втрачає своїх найкращих синів, які з мужністю захищають її територіальну цілісність та незалежність. Часто на війні відходять в інший світ відомі люди, як-от актор Рівненського обласного академічного театру Володимир Федінчук, який загинув на донецькому напрямку, захищаючи свою Батьківщину.

Про кончину Володимира стало відомо лише 29 січня, однак героїчна смерть спіткала актора 22 січня. Федінчук  пішов із життя у 31-річному віці. Загинув артист під Михайлівкою, що на Донеччині.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Свої співчуття з нагоди непоправної втрати висловив мер міста Рівне. У себе у   Facebook він повідомив:

На жаль, гинуть кращі з кращих, актори, вчені, спортсмени, педагоги, втрачаємо цвіт нації.

Окрім того, з приводу загибелі актора висловився і директор театру, в якому служив Федінчук. Зокрема, Володимир Петрів написав, що артист захищав незалежність України ще  з 2014 року.

Ти зустрів 2024 рік на нулі. Ти писав, що знаєш запах бою, що більше тижня не вилазив з окопу, що бачив, як побратимів посікло осколками, а потім сам відчув біль у покаліченій руці. І раптом ти пропав. Зв'язок обірвався, але надія жила. А потім звістка: тебе більше немає з нами. Ти загинув як герой. У бою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як помер український актор, який останні роки життя підтримував рф. Знаменитості було 79 років.