Таки разом: Майлі Сайрус зацілувала відомого музиканта на Grammy Awards-2024 (ФОТО)

Знаменитості
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

У ніч на 5 лютого в США відбулася церемонія нагородження музичної премії Grammy Awards-2024 . Цього року увага до Майлі Сайрус була прикута не лише через її яскраві вбрання та ефектну зачіску, а й поцілунки з відомим барабанщиком. Більше про це - на HOCHU.ua.

Американська співачка Майлі Сайрус відвідала 66-ту церемонію нагородження Grammy Awards разом зі своїм бойфрендом Максом Морандо. Що цікаво, чутки про їхні стосунки ходили ще 2021 року.

Майлі Сайрус та барабанщика гурту “Liily” Макса Морандо помітили за одним столиком. Пара, яка раніше рідко з’являлась разом на публіці та утримувалась від коментарів, неочікувано для всіх злилась у палкому поцілунку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images

На світлині, яку зробили фотографи, Сайрус позує у чорному костюмі з ефектним декольте. Доповнювали образ співачки об’ємне укладання та легкий макіяж. Водночас Макс вбраний у чорний класичний костюм та білу сорочку.

Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що цьогоріч Майлі Сайрус покинула сцену Grammy Awards не з пустими руками - співачка отримала свою першу статуетку за пісню “Flowers”. Подивитися на один з образів, в якому знаменитість сяяла цього вечора на червоній доріжці, можна в ось у цій нашій добірці .

Фото: Getty Images