Щоб не ускладнити стосунки з родиною: принц Гаррі не хоче, щоб Меган Маркл писала мемуари

Знаменитості
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Принц Гаррі Сассекський, який відреагував на  невтішні новини щодо пухлини, яку виявили у короля Чарльза, вочевидь вже немає шансу примиритися з королівською родиною. Все через мемуари Spare, які Гаррі випустив на початку минулого року.

Відтак, тепер принц не хоче допустити потрібного з боку його дружини Меган Маркл. Річ у тім, що Меган теж хоче випустити мемуари, але Гаррі, за численними чутками, забороняє їй реалізовувати цей творчий порив. Про це стало відомо з повідомлення видання  Marie Claire .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Щоб не ускладнити стосунки з родиною: принц Гаррі не хоче, щоб Меган Маркл писала мемуари - фото №1
Фото: Getty images

Джерело повідомляє, що принц наразі  не розмовляє зі своїм старшим братом Вільямом. При цьому, Меган та Гаррі, за повідомленням інсайдера, зв'язувалися із принцесою Кейт, коли та перебувала в лікарні. Однак, початком примирення можна вважати розмову принца Гаррі з королем Чарльзом, коли той зателефонував своєму батькові в день його народження.

Гаррі відкрито говорив про те, що у нього достатньо матеріалу, щоб написати продовження Spare, але ці плани були скасовані. Він також заборонив книгу Меган. Спочатку цей крок не сподобався герцогині, але тепер, здається, є чітке бачення того, як Сассекські мають намір будувати мости з королівською родиною,

— розповів інсайдер.

Королівський експерт Дункан Ларкомб  теж відзначив, що випуск мемуарів Меган є не дуже вдалою ідеєю. Однак, Ларкомб твердо переконаний, що все-таки 2024 рік може стати остаточним роком примирення у королівській родині.

Це викликало б більше тривоги ( публікування мемуарів). Конфлікт між Меган і Кейт все ще триває і є гострою проблемою, тож це лише ускладнить все. Цілком ймовірно, що Гаррі тепер намагається навести мости.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про елегантний вихід Меган Маркл у Нью-Йорку. Відомо, скільки коштував образ дружини принца Гаррі.

Фото: Getty images