У нього є план. Королівський дворецький розповів, коли Чарльз передасть трон принцу Вільяму

Знаменитості
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

На фоні новини про те, що у короля Чарльза діагностували рак , почалися розмови про те, чи зречеться він від престолу. Що про це говорить королівський дворецький? Читайте в нашому матеріалі.

Виявляється, Чарльз III планує пробути на престолі не більше 10 років. Якщо хвороба значно не вплине на його здоров'я, король не змінить своїх планів та передасть корону своєму синові принцу Вільяму через цей час. Про це повідомляє видання  nypost  з посиланням на колишнього королівського дворецького Пола Баррелла, який впродовж 10 років був помічником принцеси Діани.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Король віддасть цій посаді 10 років. Думаю, що це 10-річний. Він навряд захоче бути королем, коли більшість коронованих осіб Європи віддають престоли своїм молодим спадкоємцям,

— запевню Пол Баррелл.

Королівський дворецький також пояснив, чому Єлизавета не зреклася від престолу раніше терміну. За його словами, королева ніколи б цього не зробила, оскільки вона належить до іншого покоління, життя якого було присвячено монаршим обов'язкам.

Король точно знає, що робити. Він вважає, що вже зробив достатньо, і хоче займатися тим, що близьке його серцю,

— додав Пол.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Своїм прогнозом королівський дворецький поділився після того, як королева Данії відмовилася від престолу на користь свого сина, щоб передати владу молодому поколінню. Однак в Мережі досі ходять чутки, що вона зробила це, щоб врятувати шлюб свого сина та королеви Мері.

Головне фото: Getty Images