"Їй хочеться побути наодинці": Кравець розповіла про те, як змінилася Зеленська за час президентства свого чоловіка

Знаменитості
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Відома українська акторка та ведуча Олена Кравець, яка нещодавно зі сльозами на очах розповіла про проблеми виховання 7-річних двійнят , поділилася своїми спостереженнями про зміни в житті Олені Зеленській за час президентства її чоловіка та повномасштабної війни. Якою стала перша леді за цей час? Дізнайтеся в нашому матеріалі.

6 лютого Олена Кравець завітала на шоу "Сніданок з 1+1", де відверто розповіла про зміни у житті своєї подруги — першої леді України. За слова зірки "Кварталу 95" до того, як  Володимир Зеленський став президентом, вони з Оленою часто подорожували лише удвох:

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Вони вдвох просто їхали кудись. І в цьому стільки тільки їхнього світу, їхнього мікрокосмосу. І це романтично, вони не втрачали це.

Тож тепер Зеленській дуже не вистачає такого часу. Перша леді зараз дуже виснажена та мріє про те, щоб провести час наодинці з чоловіком.

Мені здається, що їй дуже хочеться усамітнення, побути наодинці взагалі. Я знаю, як вона це любить і як їй це потрібно,

— сказала Кравець.

"Їй хочеться бути наодинці": Кравець розповіла про те, як змінилася Зеленська за час президентства свого чоловіка - фото №1

Вона також помітила, що Олена Зеленська стала сильнішою і водночас м'якішою. Ось як це пояснює Кравець:

Вона усвідомила свою м'яку силу. Як вона доносить правду болючу — дуже по-жіночому, але водночас дуже потужно.

Відомо, що Олена Кравець та Олена Зеленська дружать майже 30 років. Кравець розпочала свою кар'єру гумористки разом із Володимиром Зеленським у Криворізькому КВК, де вони зустріли Олену, яка тоді писала жарти для команди. Пізніше вони спільно працювали у "Кварталі 95". Після цього Кравець стала хрещеною матір'ю першої леді, а чоловік акторки став кумом Зеленських, оскільки він хрестив їхню доньку Олександру.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми розповідали історію кохання  Володимира та Олени Зеленських. Дізнайтеся, як вони познайомилися та зберегли впродовж довгого часу міцний шлюб.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official/