Такою ми її давно не бачили! Олена Зеленська неочікувано змінила імідж (ФОТО)

Ікони стилю
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Олена Зеленська, яка не так давно отримала престижну нагороду від МЗС України, здивувала новим образом. Перша леді постала перед публікою з оновленою зачіскою. Фото дивіться у нашому матеріалі!

Перша леді України знову в центрі уваги. Річ у тім, що Зеленська опублікувала відео, присвяченому дистанційному навчанню українських дітей, в якому вона з'явилася перед камерою з новою зачіскою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Олена Зеленська неочікувано змінила імідж: як тепер виглядає перша леді (ФОТО) - фото №1

Дружина президента України вирішила випрямити волосся, яке вона зазвичай вкладає в стримані пучки, об'ємні зачіски чи розкішні локони. Така невелика, проте важлива деталь добряче освіжила її імідж, адже ми вже давно не бачили Олену Зеленську з абсолютно рівним волоссям.

Олена Зеленська неочікувано змінила імідж: як тепер виглядає перша леді (ФОТО) - фото №2

Цікаво, що пані Зеленська обрала вбрання, в якому вже показувалась на публіці. Олена позувала в класичному костюмі-трійці, який складається зі штанів, жакету та жилетки. Свій образ перша леді доповнила символічною підвіскою — українським тризубцем.

Олена Зеленська неочікувано змінила імідж: як тепер виглядає перша леді (ФОТО) - фото №3

Нагадаємо, що цей образ Зеленська "вигуляла" п'ять місяців тому, коли зустрілася з американською колегою Джилл Байден. Однак тоді вона доповнила його зачіскою з об'ємними локонами та масивною золотою брошкою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також сьогодні, 25 січня, президент України відзначає день народження. З нагоди цього свята ми розповіли історію кохання Володимира та Олени Зеленських — від знайомства у школі до міцної родини, яка є прикладом для багатьох.

Фото: соцмережі першої леді