"Тримаймося, молімося": як українські зірки відреагували на черговий обстріл Києва росіянами (ФОТО)

Знаменитості
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Російський режим продовжує знущатися з українців та постійно влаштовує терористичні акти. До прикладу, 23 січня окупанти обстріляли Київ, Харків та Павлоград, а сьогодні, 7 лютого, чергового удару зазнала столиця. На трагічні події вже встигли відреагувати вітчизняні зірки. Подробиці - в нашому матеріалі.

Українські знаменитості вкотре продемонстрували єдність позиції та закликали всіх допомагати армії, аби швидше наблизити перемогу та уникнути страшних обстрілів з боку ворога. Тож, до вашої уваги добірка реакцій знаменитостей на черговий удар росії по Києву.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Оля Полякова

Знаменита артистка розповсюдила фото у себе в соцмережах, на якому видно будинок, який палав. Зокрема, вона зізналася, що під час атаки перебувала у підземному паркінгу. Щоб пережити цей удар якомога скоріше, Оля закликала своїх фоловерів молитися та сподіватися на краще.

"Тримаймося, молімося": як українські зірки відреагували на черговий обстріл Києва росіянами (ФОТО) - фото №1

Христина Решетнік

Обраниця знаменитого телеведучого Григорія Решетніка показала, як вона о 6-й ранку спускалася з дітьми в укриття. У себе в соцмережах зірка написала:

От думаю, скоро третій рік, як ми ходимо в укриття, розрізняємо різні види ракет та шахедів. Коли це скінчиться?

"Тримаймося, молімося": як українські зірки відреагували на черговий обстріл Києва росіянами (ФОТО) - фото №2
"Тримаймося, молімося": як українські зірки відреагували на черговий обстріл Києва росіянами (ФОТО) - фото №3

Ольга Сумська

Легендарна акторка поширила скриншот з телеграм- каналу, де було вказано, куди летять ракети. 57-річна знаменитість попросила у своїх фоловерів молитися та вірити у краще. Пізніше вона розповсюдила наслідки ворожих атак.

"Тримаймося, молімося": як українські зірки відреагували на черговий обстріл Києва росіянами (ФОТО) - фото №4

Анастасія Приходько

Популярна артистка розповсюдила карту тривог України на момент обстрілу. Вона додала дані про цей терористичний акт, а також зауважила, що росіяни, які підтримують так звану СВО, будуть помирати в муках.

"Тримаймося, молімося": як українські зірки відреагували на черговий обстріл Києва росіянами (ФОТО) - фото №5

Інна Мірошниченко

Дружина українського телеведучого та оглядача Євробачення Тімура Мірошниченка юристка Інна Мірошниченко показала, як зустріла ранковий обстріл столиці України. Вона показала, як її діти спали до початку тривоги. Під час самого удару родині довелося сидіти в коридорі.

"Тримаймося, молімося": як українські зірки відреагували на черговий обстріл Києва росіянами (ФОТО) - фото №6

Монатік

Дмитро Монатік теж відреагував на обстріли росіянами Києва. Він показав наслідки терористичної атаки, а також розповсюдив скриншот, на якому вказано яких успіхів досягли сили оборони України.

"Тримаймося, молімося": як українські зірки відреагували на черговий обстріл Києва росіянами (ФОТО) - фото №7

Альона Альона

Одна із представниць України на Євробаченні 2024 закликала українців донатити та перетворювати свою злість у реальну допомогу українській армії.

"Тримаймося, молімося": як українські зірки відреагували на черговий обстріл Києва росіянами (ФОТО) - фото №8
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як українські селебритіс відреагували на перший у році ракетний обстріл Києва та Харкова. Знаменитості просять у Бога справедливості.

Головне фото: ГУ ДСНС України