Такого ще не робили жодні монархи: принцеса Німеччини оголеною прикрасила обкладинку Playboy

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Сучасні королівські родини часто порушують монарші традиції , і все ж так, як це зробила принцеса Німеччини, не робив до того ніхто. Адже 37-річна Ксенія Флоренс Габріела Софі Айріс стала першою аристократкою в історії, яка позувала для чоловічого журналу. А заради цього вона відмовилася від провокативної спідньої білизни та постала перед обʼєктивами повністю оголеною.

Принцеса Ксенія є праправнучкою останнього короля Саксонії Фрідріха Августа III, який пробув на троні всього 14 років, а після поразки Німеччини у Першій світовій війні, добровільно зрікся престолу у 1918 році. Окрім того, Саксонська принцеса претендує на зв'язок з 1000-річним домом Веттинів, однак після виходу її автобіографії "Ксенія: життя принцеси у 21 столітті", дім Веттін відхилив її претензії на титул.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Незважаючи ні на що принцеса Ксенія відкрито заявляє, що радо користується своїм високим статусом, аби боротися зі стереотипами, які досі існують у наш час. Власне тому її черговим достатньо провокативним рішенням стало взяти участь у зйомках для чоловічого журналу.

В кадрі для березневого номера чоловічого журналу Playboy постала без білизни, прикривши тільки половину тіла білосніжним простирадлом. А на інших локаціях 37-річна принцеса Ксенія постала топлес, прикриваючи оголені груди волоссям.

Вам не обов’язково підлаштовуватися під тренди чи робити операцію на своєму тілі, щоб просто комусь сподобатися. У мене є розтяжки, і я з гордістю їх показую,

– зазначила нащадок останнього короля Німеччини.

Такого ще не робили жодні монархи: принцеса Німеччини оголеною прикрасила обкладинку Playboy - фото №1
Фото: instagram.com/playboygermany/
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, як британський Vogue потрапив в скандал , помістивши на нову обкладинку російську модель в білизні українського бренду. Сама ж Ірина Шейк ніяк не коментує те, що трапилося.

Головне фото: instagram.com/princess_xenia_of_saxony