Британський Vogue зашкварився, помістивши на обкладинку росіянку Ірину Шейк в одязі від українського бренду

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Схоже, два роки повномасштабної війни, яку росія розвʼязала в Україні для людей за кордоном не вважається чимось важливим. Принаймні інакше важко пояснити те, що російська модель Ірина Шейк прикрасила обкладинку Vogue, в той час, коли стилісти одягнули її у вбрання від українського бренду ZHILYOVA. Як на це відреагували представники модного бренду – розповідаємо на HOCHU.ua!

Нова обкладинка британського видання Vogue мала стати особливою, адже це останній номер за час головування Едварда Еннінфула. Власне тому концепція зйомки дійсно було приголомшливою, адже заради обкладинки працівники глянцю зібрали відразу 40 відомих жінок, які впливають на розвиток модної індустрії. Серед них опинилася Опра Вінфрі, Наомі Кемпбел, Майлі Сайруз, Сальма Хайек, Дуа Ліпа та інші зірки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Однак достатньо суперечливою персоною на цій обкладинці стала модель російського походження Ірина Шейк. А найбільше питань у користувачів Мережі викликав її образ, адже на зйомках Шейк одягнули у бюстгальтер українського бренду ZHILYOVA.

Британський Vogue зашкварився, помістивши на обкладинку росіянку Ірину Шейк в одязі від українського бренду - фото №1

Варто зазначити, що команда ZHILYOVA вже відреагувала на скандал, що розгорівся. Представники бренду запевняють, що не знали деталей зйомки, адже вона була засекреченою. Проте закривати на це очі бренд не планує, тому зараз намагається розв'язати всі питання, аби подібних ситуацій більше не траплялося.

Вітаємо! На жаль, зйомки проходять в абсолютному секреті, і команда журналу не повідомляє, для кого саме буде використано айтеми бренду. Про факт використання нашого бренду на зйомці ми дізналися сьогодні, із виходом випуску. Ми звʼязалися із командою, щоб запобігти таким ситуаціям в майбутньому,

– уточнили представники бренду.

Британський Vogue зашкварився, помістивши на обкладинку росіянку Ірину Шейк в одязі від українського бренду - фото №2
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше затята прихильниця українських брендів Келлі Разерфорд вразила образом від GUNIA Project . Зірка серіалу "Пліткарка" показалася в особливій сукні-вишиванці.