На 5-й день після пологів Саша Бо вразила своєю фігурою в одній лише спідній білизні (ФОТО)

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Блогерка-мільйонниця Саша Бо, яка отримала від чоловіка розкішний подарунок за народження доньки, показала свою фігуру після виписки з пологового будинку. Як інфлюенсерка виглядає на 5-й день після пологів - дивіться фото на HOCHU.ua!

У своєму мікроблозі в Instagram Саша Бо поділилася кадрами в одній спідній білизні. Попри те що вона тільки зовсім недавно народила третю дитину , дівчина без сорому показала, як сильно змінилася її фігура.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

На першому кадрі блогерка виглядає так, ніби її тіло вже практично прийшло до тієї форми, яка була у неї до вагітності. Однак на наступному фото Саша підкреслила кругленький живіт і зізналася, що до вечора він тільки збільшиться. Зараз, за відчуттями, вона почувається, ніби на 6-му місяці вагітності.

На 5-й день після пологів Саша Бо вразила своєю фігурою в одній лише спідній білизні (ФОТО) - фото №1
Фото: instagram.com/sashaabo
На 5-й день після пологів Саша Бо вразила своєю фігурою в одній лише спідній білизні (ФОТО) - фото №2
Фото: instagram.com/sashaabo

Саша Бо наголосила, що їй пощастило з генетикою, тож навіть після народження третьої дитини її тіло швидко відновлюється, а шкіра залишається в гарному стані. Зараз блогерка важить 57 кіло, а до вагітності - 51-52 кіло. Однак дівчина зізнається, що в такій вазі вона почувається дуже комфортно, тому худнути вона не планує. Натомість Саша збирається лише з часом відновлювати фізичні навантаження, щоб зберігати витривалість м'язів.

Я відновлююся точно так само, як усі жінки. Щоправда, мені справді пощастило з генетикою, шкіра в хорошому стані,

- розповіла Саша Бо.

На 5-й день після пологів Саша Бо вразила своєю фігурою в одній лише спідній білизні (ФОТО) - фото №3
Фото: instagram.com/sashaabo
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що Платон Тарнавський наполягав на партнерських пологах, хоча сама Саша перший час була категорично проти цього. Зрештою блогерка зізналася, що чоловік  дуже допоміг їй , будучи поруч під час народження їхньої доньки.