Екс-зірка проєкту "МастерШеф"перенесла надскладну операцію: "Мені ще гірше"

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Днями відома українська шеф-кухарка Тетяна Літвінова налякала підписників кадрами під крапельницею . Відразу колишня суддя проєкту "МастерШеф" розповіла, що відновлюється після операції, однак усіх деталей розкривати не стала. Що ж насправді сталося з зіркою кулінарного шоу – усі деталі дізнавайтеся на ХОЧУ.ua!

Перший час 48-річна кулінарка не коментувала оперативне втручання, яке їх довелося пережити декілька днів тому. Судячи з усього, Тетяна просто відновлювалася та набиралася сил, аби розповісти підписникам, що з нею сталося.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Екс-зірка проєкту "МастерШеф"перенесла надскладну операцію: "Мені ще гірше" - фото №1
Фото: instagram.com/tanita_litvinova

Літвінова зізналася, що операція їй була необхідна задля того, аби позбавитися новоутворень. Уточнювати деталі вона не стала, але, судячи з усього, у знаменитості підозрювали онкологічне захворювання, адже зараз вона чекає на результати гістології. Про все це Тетяна розповіла на власній сторінці в Instagram в Stories.

Що ж зі мною було? Це була операція дуже складна по видаленню деяких новоутворень, які потрібно було видалити, щоб вже не думати про них.
Ще чекаю аналіз на гістологію. Трошки ще нервую, але сподіваюсь, що все добре,

– зазначила Тетяна Літвінова.

Зараз ексзірка "МастерШефу" почувається вже набагато краще. Через власну особливість організму зазвичай їй доводиться відновлюватися без знеболювальних препаратів. Але зараз Тетяні доводиться пити ліки, хоча й вони не надто гарно відображаються на її стані.

Краще себе вже почуваю, але все ще є слабкість. Особливо те, що я не можу пити анальгетичні через те, що в мене дуже слабкий шлунок. Не дуже часто п'ю ліки, я пігулки не люблю взагалі. Лікуюся гомеопатією, а зараз потрібно пити ліки й мені ще гірше, коли я п'ю знеболювальні препарати,

– додала колишня суддя проєкту "МастерШеф".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що будинок зірки "МастерШеф" постраждав унаслідок масованого ракетного удару по Києву. На щастя, сама Тетяна Літвінова вціліла!