Будинок зірки "МастерШеф" постраждав унаслідок масованого ракетного удару по Києву: відомо, що з самою Тетяною Літвіновою (ФОТО)

Знаменитості
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Сьогодні, 2 січня 2024 року, росія вкотре завдала масованого ракетного удару по Україні. Основні удари прийшлися на Київ та Харків. Наразі відомо щонайменше про 4-х загиблих та сотні постраждалих у результаті терористичного акту рф. Багато українських зірок вже відреагували на це звірство , однак з кожною годиною інформації про тих, чиї домівки постраждали, стає все більше. І є серед них чимало відомих осіб.

Так, на своїй сторінці в Instagram  про пошкодження домівки повідомила зірка кулінарного шоу "МастерШеф" Тетяна Літвінова. Вона виклала кілька сторіс, у яких показала, що сталося із її заміським будинком.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як повідомляє Літвінова, її будинок зачепило ударною хвилею:

Сьогодні дісталось і моєму будинку

Не уявляю, як тим людям у багатоповерхівках.

Будинок зірки "МастерШеф" постраждав унаслідок масованого ракетного удару по Києву: відомо, що з самою Тетяною Літвіновою (ФОТО) - фото №1
Будинок зірки "МастерШеф" постраждав унаслідок масованого ракетного удару по Києву: відомо, що з самою Тетяною Літвіновою (ФОТО) - фото №2

Ненавиджу всіх, хто надає накази пускати ракети по будинках

Називаючи нас терористами, вони коять жахливі речі,

- пише зірка "МастерШеф", показуючи масштаби руйнування свого дому.

Будинок зірки "МастерШеф" постраждав унаслідок масованого ракетного удару по Києву: відомо, що з самою Тетяною Літвіновою (ФОТО) - фото №3
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

На кадрах помітно, що найбільше дісталося частині дому біля панорамних вікон: обвалилися допоміжні конструкції вікон, на підлозі валяються горщики з рослинами. Однак самі вікна, попри потужну ударну хвилю, вцілили.

Крім того, підписників Літвінової цікавить, як почувається її котик на ім'я Цилік. Суддя кулінарного шоу каже, що з ним все гаразд, хоча тваринка, звісно ж, злякалася.

Будинок зірки "МастерШеф" постраждав унаслідок масованого ракетного удару по Києву: відомо, що з самою Тетяною Літвіновою (ФОТО) - фото №3

Іншими деталями зірка не ділиться. Схоже, що з нею та її родиною все в порядку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми розповідали, чому популярний український співак Melovin вирішив донатити менше, аніж раніше. Музикант зізнається, що "відчуває себе лохом". Деталі щодо його дивної заяви знайдете тут.