"Запах марихуани всюди": дружина Арестовича поділилася враженнями від життя у США (ВІДЕО)

Знаменитості
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Обраниця  ексрадника Офісу президента Олексія Арестовича, який планує стати Президентом України, зізналася, як їй жилося з Олексієм у США. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, кохана скандального політика, психологиня Анастасія Арестович в інтерв'ю блогерці Анні Олицькій відверто заявила, що їй  не подобається життя в Нью-Йорку. Зокрема, жінці не подобається перевантажений трафік та велика кількість населення.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

У підсумку, Анастасія зауважила, що їй дискомфортно там жити. Арестович також зазначила, що постійно чує запах марихуани на вулицях міста.

Місто поставилося до нас привітно, ми живемо в хорошому престижному районі. Там усе нормально, але, якщо потрібно поїхати у справах, незручно, ніде припаркувати машину. Я б жити тут не змогла. Для мене, любителя комфорту, тут дуже дискомфортно. Ти йдеш вулицею, і цей запах марихуани. Я його терпіти не можу. Він скрізь. Я не можу його терпіти. Ці дивні люди, вони погано пахнуть, погано виглядають. Як візуалу, мені не дуже подобається таке. Але тут можна знайти все – будь-який товар. Тут є все.

– сказала дружина Арестовича.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Олексій Арестович показав, як виглядав у молодості. Політик продемонстрував кадри 25-річної давнини.