Зал аплодував стоячи: важкохворий актор фільму “Назад у майбутнє” виїхав на сцену BAFTA-2024 на кріслі колісному (ФОТО, ВІДЕО)

Знаменитості
1 504
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

18 лютого відбулося вручення кінопремії BAFTA-2024. Одним з зіркових гостей заходу став важкохворий актор стрічки “Назад у майбутнє”. Він з’явився на сцені, щоб оголосити переможця однієї з номінацій. Детальніше про це - у цій статті на HOCHU.ua.

Зірка серії фільмів “Назад у майбутнє” Майкл Джей Фокс виїхав на сцену церемонії вручення BAFTA-2024 на кріслі колісному, потім йому допомогли піднятися. Актор оголосив переможця номінації “Найкращий фільм”. Про це пише Daily Mail.

Водночас найвідоміші голлівудські зірки почали аплодувати Фоксу стоячи. Було помітно, що актор був зворушений таким теплим прийомом колег.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що 62-річний актор веде боротьбу з хворобою Паркінсона з 1991 року. Йому було лише 29 років, коли лікарі поставили йому цей діагноз. Вперше актор публічно розповів про проблеми зі здоров’ям у 1998 році.

Незалежно від того, хто ви і звідки, ці фільми можуть об’єднати нас. Є причина, чому кажуть, що фільми - це магія, тому що вони можуть змінити ваш день. Це може змінити ваш світогляд. Іноді це може змінити ваше життя,

- сказав актор, вручаючи нагороду.

Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали, що українська документальна стрічка “20 днів у Маріуполі” стала тріумфатором премії BAFTA. Детальніше про це - читайте у цій статті .

Фото: Getty Images