Хто такий Андрій Рибак? Цікаві факти про коміка, який брав участь у шоу “Холостячка”

Знаменитості
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Андрій Рибак
instagram.com/rybak_sydney

Розповідаємо про цікаві моменти з життя відомого гумориста

Андрій Рибак — комік, ведучий, актор та чоловік, якого знають чимало українців. Популярність йому принесла участь в таких шоу, як “Ліга сміху” та “Холостячка”, про повернення якого зараз активно говорять в Мережі . Що відомо про цього харизматичного артиста? Ми зібрали цікаві факти з його біографії та особистого життя.

9 цікавих фактів з біографії Андрія Рибака

Андрій Рибак - красиве фото
instagram.com/rybak_sydney

Андрій Рибак родом з маленького містечка. Він народився в Ружин, що в Житомирській області.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За гороскопом Андрій Рибак Лев. Дата народження — 9 серпня 1991 року. Вік — 32 роки.

Рибак дуже високий чоловік. Його зріст — 195 см, а вага — 87 кг.

Андрій Рибак фото в повний зріст
instagram.com/rybak_sydney

Майбутній комік навчався на фізико-математичному факультеті в Житомирському державному університеті імені Івана Франка. Під час навчання Андрій почав робити перші кроки у світ гумору, адже грав у КВК.

У 2015 році Рибак став постійним учасником телевізійного шоу “Ліга сміху”. Цей проєкт став поштовхом для Андрія переїхати з Житомира до столиці.

Андрій Рибак на шоу Ліга сміху
instagram.com/rybak_sydney

В столиці життя Андрія заграло новими фарбами. Він працював на радіо, був ведучим шоу “Пора додому-шоу” та вів корпоративи.

У 2020 році Андрій Рибак пішов шукати своє кохання на шоу “Холостячка”. Він дійшов до фіналу, однак головна героїня Ксенія Мішина віддала своє серце іншому чоловікові.

Андрій Рибак на шоу Холостячка
instagram.com/rybak_sydney
Андрій Рибак і Ксенія Мішина
instagram.com/rybak_sydney

Особисте життя Андрія Рибака довгий час було непростою темою. В перших серйозних стосунках йому зрадили, однак попри гіркий досвід комік все ж знайшов своє кохання. У 2022 році він одружився з Аліною. Цікаво, що з цією дівчиною комік спілкувався ще під час шоу “Холостячка”. Коли Ксенія Мішина дізналась про це, то вигнала його з проєкту.

Андрій Рибак на фото з дружиною
instagram.com/rybak_sydney
Андрій Рибак та Аліна
instagram.com/rybak_sydney

Рибак — неодноразовий переможець шоу “Розсміши коміка”. Також ви могли його бачити в таких проєктах, як “Богиня шопінгу. Екстремальний сезон” та “Країна У”. Зараз Андрій разом зі своєю коханою активно розвиває соцмережі та нерідко публікує смішні відео.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також не пропустіть цікаві факти про Anka — фіналістку Нацвідбору на Євробачення. Вона з трьох років грала на сопілці та жила в Нідерландах.