Лісова красуня! “Міс Україна” Софія Шамія похизувалась своїм національним костюмом для “Міс Світу 2024” (ФОТО)

Знаменитості
1 408
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Міс Україна 2023 Софія Шамія, фото
instagram.com/miss_ukraine_official

Софія Шамія показала, в якому вбранні буде представляти Україну на конкурсі краси “Міс Світу”

Представниця України на конкурсі "Міс Світу 2024" Софія Шамія показала фото національного костюма. Вбрання The Forest Song, натхненне “Лісовою піснею” Лесі Українки та українським мультфільмом “Мавка”. Його спеціально для Софії створив харківський бренд “Майво”.

Команда майстрів розробляла костюм 2 місяці в тяжких умовах війни: під неугавними ракетними обстрілами Харкова. Майстерня, в якій народжувався костюм, неодноразово зазнавала ушкоджень. Але попри намагання ворога нас зламати, наші дизайнери в черговий раз довели, що українці — непереможні,
— пишуть в оргкомітеті “Міс Україна”. 
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Софія Шамія в національному костюмі, фото
instagram.com/miss_ukraine_official
Міс Україна 2023 Софія Шамія, фото
instagram.com/miss_ukraine_official

Кожна деталь костюма була створена вручну з використанням пошарово принтованого "листя". Квітка папороті золотистого кольору, що прикрашає спину, була створена за допомогою техніки кірігамі та ускладнена різноманітними матеріалами для досягнення ефекту сяйва. Особливістю образу є кінетичні квіти, розроблені спеціально для цього образу, які рухаються разом з Софією.

Міс Україна Софія Шамія показала національний костюм, картинка
instagram.com/miss_ukraine_official
Мавка в "Лісовій пісні" уособлює безсмертну силу природи — джерело вічного життя. Головна героїня є втіленням краси, таємничості лісових стежок, чарівної загадковості та бажаної свободи. Земля розквітає та зеленіє під кожним її кроком. На руках браслетами обвиваються золоті життєдайні квіти: розповідають їй все, що відчуває ліс, розпускаються і ховаються у листі. Героїня віддзеркалює доброту, волелюбність та глибину людської душі нашого народу. Вона є образом гармонійного поєднання людини з природою, символом піклування про довкілля та його захисту,
— говориться в описі костюма.

Також це вбрання має на меті привернути увагу світової спільноти до екологічної катастрофи в Україні. 

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що днями Софія Шамія показала своїх основних конкуренток на “Міс Світу”. Погляньте, як виглядають дівчата, які змагатимуться за головну корону світу.