“Міс Україна-2023” Софія Шамія показала своїх основних конкуренток на “Міс Світу” (ФОТО)

Зірки
3 001
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

“Міс Україна–2023” Софія Шамія
Фото: instagram.com/sfshamie

Дивлячись на дівчат можна з впевненістю сказати, що у цьому році боротьба за корону буде шаленою

Переможниця конкурсу “Міс Україна-2023” Софія Шамія вже прибула до Індії, де цього року проходить фінал конкурсу “Міс Світу”. І хоча для українки цей титул відзнаменувався шаленими скандалами, вона все ж готова гідно представити рідну країну на міжнародній арені.

Після прибуття в Індію Софія вже зустрілася та встигла познайомитися з іншими конкурсантками, що пройшли у фінал. Найближчі дні їм доведеться постійно проводити разом час, готуючись до фіналу та відвідуючи заплановані публічні заходи.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

На власній сторінці в Inastagram Софія Шамія показала один зі своїх образів, який підбирала разом з командою професійних стилістів. На один з перших днів модель обрала мінісукню від київського бренду M'admire. Її особливість була не тільки у довжині, що привертає увагу усіх довкола, а ще й спуском на одне плече, об’ємними деталями та декоративним пір’ям на подолі сукні.

“Міс Україна–2023” Софія Шамія
Фото: instagram.com/sfshamie

Саме в такому образі дівчина зустрілася з іншими конкурсантками. А висвітлюючи події, що зараз відбуваються у її житті, Софія поділилася першим спільним фото зі своїми конкурентками.

Один із перших днів в Індії, дуже вдячна за можливість познайомитися з багатьма країнами і дослідити індійську культуру. З нетерпінням чекаю на більше,
— написала Софія Шамія.
“Міс Україна–2023” Софія Шамія
Фото: instagram.com/sfshamie
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно етнічна Українка Кароліна Шіїно здобула можливість представити Японію на “Міс Всесвіт”. Однак через скандальні подробиці щодо її особистого життя, дівчина вирішила відмовитися від участі у міжнародному конкурсі.