У другу річницю війни король Чарльз III звернувся до українців зі зворушливою промовою: "Героїзм, з яким їх асоціює світ"

Знаменитості
1 524
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Король Чарльз III та Володимир Зеленський
Фото: instagram.com/theroyalfamily

Його Величність звернувся до президента, першої леді, та усього українського народу, який вже два роки поспіль виборює право на Незалежність

Король Великої Британії не залишився осторонь війни в Україні у її другу річницю. Чарльз III, якому діагностували рак , підтримав український народ та розповів, як наша боротьба за Незалежність надихає не тільки його, а й усе Сполучене Королівство.

На офіційній сторінці королівської родини в Instagram сьогодні, 24 лютого, нова публікація від ім’я монарха була присвячена усьому українському народові. Як відзначив Чарльз III, попри усі складності та біль, з яким вже два роки живуть українці, ми продовжуємо гідно протистояти російській агресії.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Король підкреслив, що Сполучене Королівство допомагатиме Україні у цей непростий період, як і робило це два роки широкомасштабної війни. А окрім того, свою публікацію він доповнив символічними кадрами. На одному з них Чарльз III та королева-консорт Камілла ставлять свічки в Українському католицькому соборі у Лондоні, а на другому — король Великої Британії зустрівся з президентом України Володимиром Зеленським.

Рішучість і сила українського народу продовжує надихати, оскільки неспровокований напад на їхню землю, їхні життя і засоби до існування вступає в третій трагічний рік. Попри величезні труднощі та біль, яких вони зазнали, українці продовжують демонструвати героїзм, з яким їх так тісно асоціює світ. Це справжня доблесть перед обличчям невимовної агресії. Мене продовжує дуже надихати те, що Сполучене Королівство та наші союзники залишаються в авангарді міжнародних зусиль, спрямованих на підтримку України в цей час таких великих страждань і потреб. Моє серце з усіма постраждалими, і я згадую їх у своїх думках і молитвах,
— йдеться в публікації.
Король Чарльз III та королева-консорт Камілла
Фото: instagram.com/theroyalfamily
Король Чарльз III та королева-консорт Камілла
Фото: instagram.com/theroyalfamily
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як змінився Володимир Зеленський за два роки війни в Україні. Президент дійсно виглядає далеко не так, як тільки він зайняв пост верховного головнокомандувача.