Зірка "МастерШеф" Ліза Глінська оголосила чуттєвою фотосесією, що вперше стане мамою (ФОТО)

Знаменитості
679
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Ліза Глінська
Фото: instagram.com/lizaglinskaya

Принаймні підписники кондитерки впевнені, що їм не здається

Переможниця та екссуддя проєкту "МастерШеф" Ліза Глінська поділилася важливою новиною. Зірка кулінарного шоу чекає народження свого первістка. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

Тільки днями Ліза Глінська відверто заговорила про те, що одного разу вона вже втратила дитину. Це сталося ще 15 років тому, коли їй було 25 років, а страшний інцидент відбувся прямо під час пологів. Зʼясувалося, що кулінарка втратила малюка через помилку лікарів, але досі звинувачує у цьому переломному моменті саме себе.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

І все ж, схоже, знаменитість вже скоро відчує радощі материнства. Адже на своїй сторінці в Instagram вона опублікувала кадр, на якому позує з животиком, що помітно округлився. Прямо говорити про свою вагітність кондитерка та її чоловік Максим Большаков не стали, проте її підписники зраділи такій новині та почали вітати пару.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, днями новиною про вагітність повідомила і мама Вєрки Сердючки. Щоправда, на цей раз Інна Білоконь стане не мамою, а вже бабусею, адже її донька чекає на народження первістка.